Kategoriler
Donanım

En İyi iMac Pro Tanıtıldı

5K Ekran ve 18 Çekirdekli İşlemci

Apple, 5K ekran ve 18 çekirdekli Intel Xeon işlemcili yeni iMac Pro ürününü tanıttı. Yenilenen iMac ve MacBook’lara ek olarak, Apple da WWDC 2017’de iMac tarihindeki en güçlü iMac Pro’yu piyasaya sürdü. Yeni makine, yeni bir uzay grisi tasarımına öncülük ediyor ve gelişmiş grafik düzenleme, VR içerik oluşturma ve gerçek zamanlı 3D görüntüleme performansı içeriyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Hepsi bir arada aygıt, 27 inç iMac’le neredeyse aynı görünüme ve Aynı ince iMac tasarımında yüzde 80 daha fazla soğutma kapasitesi sunmak için tamamen yeni bir termal tasarıma sahip.

Şimdiye Kadar ki En İyi iMac

Apple iMac Pro, bir milyar renk desteği olan 27 inç Retina 4K ekranını ön planını alıyor. 16 çekirdekli RAM’e sahip bir Radeon Vega GPU sayesinde 18 çekirdekli Intel Xeon işlemciye ve 22 Teraflop GPU’ya kadar güç sağlar.

AIO’nun 128GB’a kadar RAM, 4TB’a kadar SSD depolama alanı ve aynı anda iki 5K ekranı destekleyen dört Thunderbolt 3 portu vardır. Mac’te ilk defa olarak, Apple, 10 kat daha hızlı ağ için 10GB Ethernet ile iMac Pro’yi donattı.

iMac Pro Fiyatı ve Satış Tarihi

Apple iMac Pro, temel model için 4.999 Dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak ve hayal edebileceğiniz gibi fiyat 18 çekirdekli işlemci varyantı için çok daha yüksek olacak. Bu yıl Aralık ayında ABD’de sevkıyata başlayacak. Hindistan’ın fiyat ve stok durumu halen belirsiz.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com