Kategoriler
Yazılım

En İyi Torrent İndirme Programı – uTorrent İndir

Ücretsiz Torrent Dosyası Bulma ve İndirme Programı

uTorrent programını bilgisayarınıza indirerek İnternet ortamında bulunan torrent dosyalarını bulabilir ve anında indirebilirsiniz. Torrent dosyası indirmek için en popüler programlardan birisi olan uTorrent yazılımının arayüzü ve tasarımı oldukça basit ve anlaşılır durumdadır. uTorrent programı ile herhangi bir torrent dosyası indirmeniz halinde bilgisayarınız hiç bir şekil de donmalara ve performans düşüklüğüne maruz kalmıyor. Çünkü uTorrent en az seviye de bilgisayar belleğini kullanır.

Sponsorlu Bağlantılar

uTorrent programı ile dosyaları indirirken dosyanın indirilme hızı da dahil olmak üzere bütün bilgilerini görebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyaları isterseniz duraklatabilir ve daha sonra tekrardan indirilmeye başlatabilirsiniz. İndirmiş olduğunuz torrent dosyaları programın içerisinde halen gözükmektedir dilerseniz bunları silebilirsiniz. Eğer silmezseniz ve tekrardan o torrent dosyasını indirmek isterseniz bu işlemi yeniden yapabilirsiniz. uTorrent programının içerisinde reklam vardır ancak kullanıcıyı fazlasıyla rahatsız etmiyor. uTorrent programı ile birden fazla web sitede torrent dosyası arayabilirsiniz.

En İyi Torrent İndirme Programı - uTorrent İndir

uTorrent programını ücretsiz bir şekilde bilgisayarlarınıza indirebilirsiniz. uTorrent programının Türkçe dil desteği vardır bunun yanı sıra İngilizce dil desteğine sahiptir. uTorrent programının dosya boyutu 2.26 MB’dırWin8, Win7, Vista, WinXP, Win10, Win8.1 gibi Windows işletim sistemlerinde uTorrent programını kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: uTorrent İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com