Kategoriler
Özel Yazılım

En İyi Ücretsiz Photoshop Benzeri (Alternatifi) Programlar

En İyi Ücretsiz Profesyonel Resim Düzenleme Programları

Resim düzenleme programı denince akla ilk gelen program belki de Photoshop programıdır. Bütün dünyada kullanılan ve kullanım alanı çok geniş olan Photoshop programı profesyonel bir resim düzenleme programıdır. Ama ücretli olması kişisel kullanımlar için dezavantaj bir durum.

Sponsorlu Bağlantılar

Dolayısıyla özellikle kişisel kullanımlarda veya ücret ödemek istemeyen insanlar Photoshop programına benzeyen yani Photoshop programında yaptıklarını yapabileceği benzer programlar aramakta. Bizlerde sizler için Photoshop programına alternatif olabilecek ve tabi ki ücretsiz olan birkaç programı bir araya getirdik.

en iyi ücretsiz resim düzenleme programları

Adobe Photoshop Express

Hem Windows 8.1/8 işletim sistemli cihazlar için hemde Android ve iOS işletim sistemli akıllı telefonlar ve tabletler için kullanışlı ve güzel bir resim düzenleme programı. Ayrıca isteyenler hiçbir yazılım yüklemeden web tabanlı sürümünü kullanarak yine aynı işlemleri yapabilirler.

Photoshop benzeri - Adobe Photoshop Express

Windows 8.1/8 İçin Adobe Photoshop Express İndir Download

Android İçin Adobe Photoshop Express İndir Download

iOS İçin Adobe Photoshop Express İndir Download

İnternet Tarayıcı Üzerinden Adobe Photoshop Express Kullanmaya Başla

GIMP

GIMP programını da Photoshop programına alternatif olarak kullanabilirsiniz. Program arayüzü olarak da Photoshop programına benzeyen GIMP programında bulunan araçlarda yine Photoshop programına benzemekte. Kısacası Photoshop programında yaptığınız birçok işlemi GIMP programında da yapabilirsiniz.

Photoshop benzeri - GIMP

Windows İçin Adobe Photoshop Express İndir Download

Pixlr

Web tabanlı bir program olan Pixlr programı, yine Photoshop programına alternatif olarak kullanabileceğiniz ücretsiz bir program. Online bir şekilde resimlerinizi düzeltebilir ve her türlü düzenleme işlemlerini yapabilirsiniz. Böylece bilgisayarınıza hiçbir yazılım yüklemeden zahmetsizce her an resim düzenleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Photoshop benzeri - Pixlr

İnternet Tarayıcı Üzerinden Pixlr Kullanmaya Başla

Paint.NET

Paint.NET programı da oldukça gelişmiş bir resim düzenleme programıdır. Tamamen ücretsiz olan bu programın asıl yapılış sebebi Windows işletim sistemlerinde kullanılan Paint programına alternatif olması. Ama zamanla bambaşka bir kimliğe bürünen Paint.NET programı Photoshop programına alternatif olacak kadar gelişti.

Photoshop benzeri - Paint.NET

Windows İçin Paint.NET İndir Download

PicMonkey

Web tabanlı bir program olan PicMonkey programı, yine Photoshop programına alternatif olarak kullanabileceğiniz ücretsiz bir program. Online bir şekilde resimlerinizi düzeltebilir ve her türlü düzenleme işlemlerini yapabilirsiniz. Böylece bilgisayarınıza hiçbir yazılım yüklemeden zahmetsizce her an PicMonkey programı ile resimlerinizi düzenleyebilir ve hatta kolaj resimler dahi oluşturabilirsiniz. PicMonkey programının diğer resim düzenleme programlarından farklı bir özelliği daha var. O da sıfırdan resim tasarlayabilme.

Photoshop benzeri - PicMonkey

İnternet Tarayıcı Üzerinden PicMonkey Kullanmaya Başla

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com