Kategoriler
Özel Yazılım

En İyi VPN (Engelli Sitelere Giriş) Uygulamaları 2016

VPN Uygulamaları Popüler Oldu

Son yıllarda sık sık yaşadığımız internet engellemeler nedeni ile VPN uygulamaları yani engellenmiş (engelli/yasaklı) sitelere giriş uygulamaları oldukça popüler bir hale geldi. Ülkemizde yaşanan bazı krizlerle beraber başta Facebook, Youtube ve Twitter olmak üzere birçok sosyal paylaşım siteleri engelleniyor. Son engellemede ise engellenenler arasında WhatsApp da vardı. Peki bu durumda ne yapmalı? Bizler sizler için en iyi ve ücretsiz VPN uygulamalarını bir araya getirdik. Hatta bazıları üyelik dahi istemiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

2016 Yılının En İyi VPN Uygulamaları

en-iyi-vpn-engelli-sitelere-giris-uygulamalari-2016

Hotspot Shield VPN

Bu alanda belkide en popüler uygulama bu uygulama. Ama kullanırken sürekli olarak ücretli sürüme geçmenizi önermesi bir noktadan sonra sinir bozucu oluyor. Ama isterseniz bir de kendiniz deneyin. Size bütün engelleri kaldıracak bir uygulama. Yalnız ücretsiz de olsa üyelik istiyor.

Hotspot Shield VPN Video

https://www.hotspotshield.com/tr/ adresinden indirebilirsiniz. (NOT: BAZEN ERİŞİM ENGELİNDEN DOLAYI RESMİ SİTEYE GİRİLEMİYOR.)

ZenMate

Ücretsiz olarak sunulan bu uygulama bu alanda oldukça popüler bir uygulama. Hem engelleri kaldıran hemde zararlı yazılım ve reklamları engelleyen bu uygulamada ücretsiz üyelik işlemi istiyor. Uygulamanın yayınlandığı platformlar Windows, MAC OS X, Android, iOS, Chrome eklenti, Firefox eklenti, Opera eklenti.

https://zenmate.com.tr/ adresinden indirebilirsiniz. (NOT: BAZEN ERİŞİM ENGELİNDEN DOLAYI RESMİ SİTEYE GİRİLEMİYOR.)

Sponsorlu Bağlantılar

TunnelBear VPN

Bu uygulama da oldukça popüler bir uygulama. Bu uygulamada üyelik istemiyor. Uygulamayı yükler yüklemez kullanmaya başlıyorsunuz. Uygulama mobil ve PC platformunun yanı sıra eklenti olarak da yayınlanmakta.

NOT: BAZEN ERİŞİM ENGELİNDEN DOLAYI RESMİ SİTEYE GİRİLEMİYOR.

VPN Unlimited

VPN Unlimited uygulaması birçok platform için geliştirilmiştir. Bunlar PC, Android ve iOS platformları. Ayrıca Google Chrome ve Mozilla Firefox tarayıcıları içinde eklentileri mevcut. Bu uygulama hem size internette özgürlük sağlıyor hemde güvenliğinizi sağlıyor. Bu uygulamayı kullanabilmeniz için ücretsiz olarak üye olmanız gerekiyor.

VPN Unlimited Video

Windows İçin VPN Unlimited İndir

Mac OS X İçin VPN Unlimited İndir

Android İçin VPN Unlimited İndir

iOS (iPhone, iPad, iPod touch) İçin VPN Unlimited İndir

Windows Phone İçin VPN Unlimited İndir

Linux İçin VPN Unlimited İndir

Chrome ve Firefox İçin VPN Unlimited İndir

Hideman VPN

Bu uygulamada size engelleri kaldırıyor ve üstelik üyelik istemiyor. Hemen yükleyin ve direk kullanmaya başlayın. Bünyesinde birden fazla ülke var ve bunlar içinde Türkiye’de var. Size önerim varsayılan ülke olan Netherlands yani Hollanda kalsın. Uygulamayı Android, iOS, Windows, MAC OS X platformlarında kullanabildiğiniz gibi Chrome’da eklenti olarak da kullanabilirsiniz.

Hola VPN

Üyelik istemeyen bu uygulamada oldukça popüler bir uygulama. Hemen hemen bütün platformlar için yayınlanan uygulama ile internette özgürce dolaşın.

Hola VPN Video

Hola VPN İndirmek İçin Tıklayın

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com