Kategoriler
Mobil

Eski Model LG Akıllı Telefonlara Knock Code Geliyor

Knock Code Nedir?

Knock Code sistemi, farklı dokunma şekilleri ile telefon kilidini açabileceğiniz kombinasyonlu bir güvenlik sistemi. Yani akıllı telefonun ekranına sizin belirleyeceğiniz şekillerde dokunduğunuz taktirde akıllı telefonunuz açılacak. Örneğin ekranın farklı belirlediğiniz 6 yere dokunun. Parmak izinden daha güvenli olduğu iddaa edilen bu sistem artık eski model LG akıllı telefonlarda.

Parmak İzinden Daha Güvenli Bir Sistem

LG, daha önce yaptığı açıklamada Knock Code adlı uygulamasını eski modellere de getireceğinden bahsetmişti. Geçtiğimiz Şubat ayıda LG G Pro 2 ile gelen Knock Code, birden fazla ayarlanabilir algoritma ile telefonunuzun kilidini kaldırmayı sağlayan ilginç bir özellik. KnockON’un geliştirilmiş versiyonu olarak da bilinen çalışma sayesinde kullanıcının güvenlik endişelerine son veriliyor. Şirket sözünde durarak, KnockON özelliğini LG G2 ve G Flex akıllı telefonlarında güncellemeye başlıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

LG Knock Code nedir

Firmware güncellemesi ise Nisan ayının başlarında gerçekleşecek. Artık bu iki model de Knock Code ile çalışabilecek. Knock Code, ekrandaki dört ayrı sekmede sekiz ayrı tıklama ile güvenlik sağlayan bir ilkeye dayanıyor. LG, Nisan ayını çıkış tarihi olarak verse de, güncellemenin ilk olarak hangi bölgelerde ve ülkelerde hayata geçeceği ya da hangi ülkelere uğramayacağını açıklamadı.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com