Kategoriler
Ne & Nasıl

Eski Telefondaki Verileri Yeni Telefona Aktarma

Resim/Fotoğraf, Video, Müziklerinizi Eski Telefondan Yeni Telefona Aktarma

Eğer kendinize yeni bir akıllı telefon satın aldıysanız kullandığınız telefonunuzdaki bilgilerinizi satın aldığınız yeni akıllı telefona nasıl taşıyacağınızı bilmiyorsanız bunu Xperia Transfer uygulaması ile yapabilirsiniz. Sony tarafından geliştirilen bu uygulama ile ister Sony marka bir telefon olsun isterse Samsung, Apple, BlackBerry gibi başka marka veya işletim sistemi olsun hiç fark etmez. Ayrıca sahip olduğunuz telefon eski bir model ise bilgisayara bağlayarak da aktarabilirsiniz. Ama bunun için bu uygulamanın programını bilgisayarınıza kurmanız gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

Eski Telefondaki Verileri Yeni Telefona Taşıma (Resimli Anlatım)

Telefondan Telefona Taşıma

1 – Hem kullandığınız (eski) hemde satın aldığınız (yeni) telefonunuza Xperia Transfer Mobile BURADAN uygulamasını indirip kurun. Daha sonra her iki telefonda da bu uygulamayı açın. Kablosuz bağlantı seçin ve PIN/NFC seçerek bağlantıyı başlatın.

2 – Güvenlik doğrulamasını yaptıktan sonra yeni akıllı telefona taşımak istediğiniz verileri (fotoğraf, müzik, video, döküman v.b.) seçin ve aktarmayı başlatın. Siz aktar dedikten sonra taşımak istediğiniz yeni akıllı telefonunuz onay isteyecek.

Bilgisayardan Telefona Taşıma

Eğer herhangi bir nedenden dolayı bu taşıma işlemini bilgisayardan yapmak istiyorsanız o zaman BURADAN Xperia Transfer programını indirin ve bu programı bilgisayarınıza yükleyin. Daha sonra programı açın ve eski telefonunuzu yani verilerinizi alacağınız telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın. Sonrasında ise bu veriler yeni telefonunuza taşınacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com