Kategoriler
Soru Cevap

Fabrika Ayarlarına Döndürdükten Sonra İndirdiğim Oyunlar İnmiyor

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] Merhabalar. Ben telefonumu fabrika ayarlarına döndürünce normalde indirebildiğim uygulamaları indiremiyorum. Örneğin clash royale normalde indirirken fabrika ayarlarına döndürünce bu cihaza uyumlu değil uyarısı geliyor. nedeni nedir ve nasıl düzeltilir? [/question]

Bizim cevabımız:

Merhaba;

Telefonunuza indirebildiğiniz bütün oyun ve uygulamalar telefonunuzun işletim sistemi ile ilgili. Yani telefonunuzun işletim sistemi indirmek istediğiniz oyun ve uygulamaları destekliyorsa o zaman o oyun ve uygulamayı indirebilirsiniz.

Aklıma şu geliyor. Telefonunuzu ilk satın aldığınızda işletim sistemi daha eski idi. Yani sonradan telefonunuzun işletim sistemi yükseltildi. Örneğin telefonunuzun ilk işletim sistemi Android 4.4.4 iken sonradan örneğin Android 5.1.1 işletim sistemine yükseltildi.

Siz telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde telefonunuzun işletim sistemi tekrara Android 4.4.4 işletim sistemine geri döner ve dolayısıyla sizin Android 5.1.1 işletim sisteminde iken yüklediğiniz oyun ve uygulamaları artık Android 4.4.4 işletim sistemine yükleyemezsiniz. Yükleyebilmeniz için işletim sisteminizi Android 5.1.1’e yükseltmelisiniz. Yani sorun telefonunuzun işletim sistemi ile ilgili.

fabrika-ayarlarina-dondurdukten-sonra-indirdigim-oyunlar-inmiyor

ÖNEMLİ: ÇOK ÇOK NADİREN DE OLSA İŞLETİM SİSTEMİ DESTEKLESE DAHİ UYGULAMA VEYA OYUN İNDİRİLEMEYEBİLİR.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com