Kategoriler
Ne & Nasıl Özel

Facebook Arkadaşlıktan Çıkaranları (Silenleri) Görme

Arkadaş Listesinden Sizi Kimler Silmiş

Dünyanın 1 numaralı sosyal paylaşım uygulaması olan Facebook’ta herkesin bir arkadaş listesi bulunmakta. Ama bazen arkadaş listemizdeki birileri sizi kendi arkadaş listesinden siliyor ve bundan sizin haberiniz olmuyor. Yani Facebook’ta sizi arkadaşlıktan çıkaranlardan sizin hiçbir şekilde haberiniz olmuyor. Bundan haberdar olmak için belli aralıklarla arkadaş listenizi kontrol etmeniz gerekiyor. Ama artık Facebook’ta sizi arkadaşlıktan kimlerin sildiğini öğrenebileceksiniz. Tabi bunun için yine uygulamaya ihtiyacınız var.

Sponsorlu Bağlantılar

Sizi Kimler Arkadaşlıktan Çıkarmış?

Sizi kimlerin arkadaşlıktan çıkardığını görmek için “Who Deleted Me on Facebook” isimli uygulamaya ihtiyacınız var. Ama bu uygulama sadece Android ve iOS platformları için ücretsiz yayınlanmakta.

facebook arkadaşlıktan çıkaranları görme

Öncelikle bu uygulamayı akıllı telefon veya tabletinize indirin. Ardından Facebook erişimine izin verin. Bu izni verdikten sonra uygulama,sizi arkadaşlıktan çıkaran (silen) arkadaşlarınızı, yakın zamanda arkadaş olduklarınızı yada Facebook hesabını donduranları görebileceksiniz.

Android İçin Facebook Arkadaşlıktan Çıkaranları Gösteren Uygulamayı İndir (Uygulama mağazadan kaldırıldığı için benzer uygulamaların bulunduğu sayfaya yönlendirileceksiniz.)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com