Kategoriler
Ne & Nasıl

Facebook Canlı Yayın Nasıl Yapılır?

Facebook’tan Canlı Yayın Yapın

Sosyal medya platformunda iki ezeli rakip Facebook ve Twitter sürekli olarak bir rekabet içindeler. Bilindiği gibi Twitter Periscope isminde canlı yayın yapma uygulaması var. Bu alanda oldukça başarılı olan bu uygulamaya karşı Facebook’ta canlı yayın özelliği getirdi. Artık Facebook hesabınızdan canlı yayın yapabileceksiniz. Şunu da belirtelim ki maalesef tarayıcı üzerinden canlı yayın yapamıyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook’ta Canlı Yayın Yapma

Facebook’tan canlı yayın yapabilmek için Android ve iOS akıllı telefon ve tabletinizi kullanmalısınız. Android ve iOS mobil cihazınıza yüklediğiniz Facebook uygulaması ile canlı yayın yapabilirsiniz. Bunun için mobil cihazınızdan Facebook uygulamasını açın ve “Durumu Güncelle” seçeneğine dokunun.

Android İçin Facebook İndir

iOS (iPhone, iPad ve iPod touch) İçin Facebook İndir

Eğer hesabınıza canlı yayın özelliği aktif olmuşsa “Durumu Güncelle” dedikten sonra ekranın alt bölümünde “Yeni! Canlı video kaydet ve paylaş” seçeneği çıkacak. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra ekrana bilgilendirme ekranı gelecek.

Facebook canlı yayın nasıl yapılır

Devam dedikten sonra son olarak “Canlı videonu açıkla..” yazısına dokunun ve canlı yayınınızın adını girin. Sonrasında kişileri seçip canlı yayına başlayabilirsiniz. Hepsi bu kadar.

İyi Yayınlar 🙂

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com