Kategoriler
İnternet

Facebook Gerçekçi Kamera Efektlerini Tanıttı

Facebook F8 2017 Konferansı Yapıldı

Facebook, bugün yeni platformunu F8 2017 Konferansında tanıttı. Yapılan açıklamada gerçek kamera efektleri ile Snapchat’e yine rakip oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook kullanıcılarına yeniliklerini tanıtmaya devam ediyor. En son tanıttığı yenilik hikayeler modu idi. Yeni tanıttığı gerçekçi kamera efektleri özelliği sayesinde eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Yeni eklenecek birçok yeni efektin yanı sıra gerçekliği artırılmış efektler ile de oldukça meraklı görüntüler ortaya çıkacaktır.

Gerçekçi Kamera Özelliği Tanıtıldı

Yeni AR (Artırılmış Gerçeklik) platformu ile Snapchat’in karşısına farklı bir şekilde çıkacak. Şimdilik beta aşaması olarak sunan Facebook, bu özelliği ile bu alanda rekabeti artıracak. Diğer yandan bu yenilik akıllı telefonunuzun kamera fonksiyonlarını artıracak. Bu platform ile fotoğrafların etraflarına mekan ve tarih dahil edebilir, şekillere dijital objeler keleyebilir veya bu objeleri düzenleyebilirsiniz.

Daha anlaşılır şekilde anlatmaya çalışırsak Facebook’un bu özelliği sayesinde bir fincan içinde yüzen köpekbalığı ya da fincanın üzerine buhar efekti ekleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com