Kategoriler
İnternet

Facebook Hikayeler Masaüstüne Geliyor

Facebook Hikayeler Bilgisayarlarımıza Geliyor

Facebook, masaüstü için Hikayeler özelliğini test ediyor. Web için Facebook Hikayeleri’nin daha geniş bir sürümünün yakında çıkacağı doğrulandı. Bu sene Mart ayında Facebook’un mobil uygulaması için başlatılan Hikayeler, bir günden sonra kaybolan fotoğraf ve videoları paylaşmanıza olanak tanıyan bir Snapchat kopyası. Özelliklerin masaüstü sürümü, insanların arkadaşlarının Hikayelerini tarayıcılarından görüntülemelerine imkan tanıyacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Masaüstü Facebook Hikayeler Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

Paylaşılan bir ekran görüntüsüne göre Facebook Hikayeleri, Haber Kaynağı’nın sağ köşesine yerleştirilecek. Instagram’ın Instagram Hikayelerindeki başarısı sonrasında hikayeler bir tecrübe haline geldi. Facebook ayrıca Instagram Hikayelerine benzer Messenger Day’ı yayınladı.

Yakında WhatsApp, şu anda 250 milyon kullanıcısına sahip WhatsApp Durum (Status) ile bu kopya özelliğe katıldı. Kullanıcılarını kaybetmek ve platformda kullanıcı katılımını artırmak istemediğinden Facebook’un mobil uygulaması için Hikayeler başlatma ihtiyacı hala haklı olabilir. Bununla birlikte, 2 milyardan fazla kullanıcısının olduğunu da belirtelim.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com