Kategoriler
Mobil Özel

Facebook Messenger’a Kendini Silen Mesaj Özelliği Geldi

Kendi Kendine Silinen Mesajlar

Facebook Messenger, kullanıcılarının güvenliğini artıracak yeni bir özelliği daha getirdi. Bu özellik ile yazmış olduğunuz mesajlar kendi kendini silecek. Kendi kendisini silen mesajlar olarak da diyebileceğimiz bu özellik ile yazdığınız mesajlar sizin belirlediğiniz süre sonunda otomatik olarak silinecek. Bu süreyi 5 saniye, 10 saniye, 30 saniye, 1 dakika, 5 dakika, 30 dakika, 1 saat, 6 saat, 12 saat veya 1 gün şeklinde ayarlayabiliyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook Messenger’da Kendini Silen Mesajlar Nasıl Ayarlanır?

Bu işlem pek de zor değil. Öncelikle “Baştan Sona Şifreli Konuşma” özelliğini açın. Çünkü silinmesini silmek istediğiniz bu mesajlar şifreli konuşmalar üzerinden gönderiliyor. “Baştan Sona Şifreli Konuşma” özelliğin aktif etmek için Facebook Messenger’ın alt bölümünde bulunan “+” simgesine dokunun. Karşınıza çıkan ekranın sağ üstündeki kilit simgesine dokunun.

Facebook Messenger Lite İndir

facebook-messengera-kendini-silen-mesaj-ozelligi-geldi

Karşınıza çıkan pencerede kronometre ikonuna dokunun. Sonra ki ekranda ise süreyi ayarlıyorsunuz. Örneğin 5 dakika olarak seçtiğinizi varsayarsak; mesajı gönderdiğiniz kişi mesajı okuduktan 5 dakika sonra gönderdiğiniz mesaj silinecektir. Bu nokta çok önemli. Süre mesajı gönderdiğiniz kişi mesajı gördükten sonra başlar.

 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com