Kategoriler
İnternet Özel

Facebook Otomatik Arkadaş İsteği Gönderiyor

Facebook Tanımadığım İnsanlara Kendi Kendine Arkadaş İsteği Gönderiyor

Facebook, sizin adınıza otomatik olarak arkadaşlık isteği gönderiyor ise bu sorunu sizin çözmemiz gerekiyor. Bizzat kendi başıma geldi ve çözmek için birçok yöntem denedim ve sonunda sorunun kullandigim telefonda buldum. Benim basima gelen sorun şu idi. Facebook hesabımı açtığım zaman bildirim bölümünde tanımadığım kişilerin arkadaşlık isteğimi kabul ettiğini görüyordum. Yani ben o kiselere arkadaşlık isteği göndermişim ve o kişi de kabul etmiş. Halbuki böyle birşey yok.

Sponsorlu Bağlantılar

Ama maalesef hergün onlarca arkadaşlık isteği bu şekilde gidiyordu v ekabul ediliyordu. Yani 1 hafta içinde Facebook arkadas sayısı belki de 100 kişi artmıştı. Üstelik siz Facebook’a girmeseniz dahi bu sorun oluyordu. Önce Facebook hesabımı döndürdüm 1 hafta sonra yine açtım ama sorun düzelmesi. Boşuna bilgisayarınızdan yada telefonunuzdan ayarları değiştirmeye çalışmayın. Tabi ki güvenlik ayarlarınızı elden geçirmeniz gerekir.

Sorun Büyük İhtimalle Telefonunuz

Sorun kullandığınız telefon. Telefonunuza yüklemiş olduğunuz oyunlar veya uygulamalar bu soruna sebep oluyor. Çünkü telefon yada tablete oyun veya uygulama yüklediğiniz zaman sizden bazı izinler istiyor. İşte bu izinler Facebook hesabınıza girip sizin adınıza arkadaşlık isteği gönderiyor.

Çözümü ise kesinlikle telefonunuzu fabrika ayarlarına geri yüklemek. Hatta ben ilk fabrika ayarlarına geri yüklememe rağmen skrundevm ettiği için 2. defa fabrika ayarlarına geri yükledim. Bu nedenle sizde birden fazla fabrika ayarlarına geri yükleme yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com