Kategoriler
İnternet

Facebook Save

Paylaşımları Kaydetme Özelliği

Facebook’ta yeni bir dönem başladı. Artık Facebook’ta istediğiniz bağlantıları, videoları, konumları kayıt altına alabilirsiniz. Bilindiği gibi Facebook’ta hemen her dakika birşeyler paylaşılıyor ve bütün bunların hepsini görmek, okumak yada izlemek mümkün değil. Facebook’ta bir paylaşım gördüğümüz zaman okuyacak yada izleyecek kadar zamanınız olmadığında sonra okumak yada izlemek için geçiyoruz. Ama sonradan bu paylaşımı bulmakta çok sıkıntılı oluyor. İşte bu gibi sıkıntılara Facebook çözüm getirdi.

Paylaşımları ve Videoları Sonradan Okumak ve İzlemek İçin Kaydedin

Facebook “Save” olarak isimlendirdiği ve Türkçe olarak “Kayıt yada Sakla” olarak isimlendireceğimiz özelliğini duyurdu. Bu özellikle birlikte Facebook kullanıcıları gün içerisinde ilgisini çeken linkleri bu “Kayıt yada Sakla” bölümüne ekleyebilecek ve istediği zaman buradan tekrar o linklere ulaşabilecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook Save özelliği

Öte yandan Facebook’un bu “Kayıt yada Sakla” bölümüne sadece linkler değil aynı zamanda, arkadaşlarınızın paylaştığı yer ve video gibi birçok şey kaydedilebilecek. Bu özelliğin tüm kullanıcılar için önümüzdeki birkaç gün içerisinde devreye gireceği belirtildi.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com