Kategoriler
İnternet Soru Cevap

Facebook Sayfam Kapandı ve Hesabım Kapatıldı

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

“Facebook sayfamı kullanırken pat diye kapandı. Hesabın kapatıldı bununla ilgili bir kaygın varsa SSS sayfamızı buradan ziyaret edebilirsiniz dendi.”

Bizim cevabımız:

Merhabalar;

Öncelikle hemen paniğe kapılmayın. Çünkü sorun birden fazla olabilir.

1 – İnternet Tarayıcı

Önce başka bir internet tarayıcıdan Facebook hesabınıza girmeyi deneyin. Belki kullandığınız internet tarayıcının güvenlik sorunları oluşmuş olabilir. Örneğin Facebook hesabınıza İnternet Explorer’dan girdiyseniz şimdi de örneğin Firefox, Chrome, Yandex gibi diğer internet tarayıcılarından girmeyi deneyin.

facebook hesabı ve kapatılması

 

2 – Eğer durum yine aynı ise hesabınız doğrudan Facebook tarafından kapatılmıştır. Bunun nedeni ve çözümü ise şöyle;

Facebook Hesabınızın Kapanma Nedenleri Şunlar Olabilir;

  • Facebook tarafından ikaz edilmenize rağmen, halen zararlı davranışı sürdürmeniz.
  • Sahte isimle hesap açıp, insanları kandırmanız.
  • Başka bir kişinin ismine hesap açıp, o kişinin imajı üzerinde oynamanız.
  • Kurallara uygun olmayan içerik paylaşmanız.
  • Diğer Facebook kullanıcılarına reklam, taciz, tanıtım veya flört amaçlarıyla istenmeyen iletişim kurmak.
  • Ahlak dışı uygunsuz davranışlar.
  • Yukarı da saydığım maddelerden dolayı hesabınız kapatılmış olabilir, ancak yine de zaten hesabınızın kapatılma nedenini büyük ihtimalle biliyor olmanız gerekiyor.

Kapatılan Facebook Hesabımı Nasıl Açabilirim?

Neyse ki arkadaşlar Facebook bu durumu da düşünmüş ve sizler için kapatılan Facebook hesabını açmanın bir fırsatını sizlere sunmuş. Eğer hesabınızın yanlışlıkla ya da gereksiz yere düşünüyorsanız aşağıda verilen link sayenizde hesabınızı tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

https://www.facebook.com/help/contact/260749603972907

Açılan linkte ki boşlukları tamamen doğru bir şekilde doldurduğunuzda ve size belirtilen adımları izlediğinizde hesabınız yüksek ihtimalle tekrar açılacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

3 – Son ihtimal ise kullanıcı adınız ve şifreniz başka birisi tarafından çalınmıştır. Bunun İçin ise;

Öncelikle Facebook yönetimi çalınan Facebook hesabını geri almanız için bir güvenlik duvarı kurmuş hesabın size ait olduğunu anladığı anda hesabınızı hemen size geri iade ediyor.

Çalınan Facebook Hesabını geri almak için öncelikle BURADAKİ adrese giriş yaparak aşağıdaki fotoğrafta bulunduğu gibi “Mavi Butona” tıklayınız. “Hesabım Bir Başkasının Eline Geçti” butonuna tıkladıkdan sonra karşımıza buna benzer bir pencere daha gelecek. O pencerede sizden Facebook hesabınıza dair bilgiler istenecek. Eklemiş olduğunuz telefon numarası veya kayıtlı isminiz ve soy isminizle kullanıcı adını girmelisiniz.

Yukarıda fotoğrafta gördüğünüz gibi çıkan sayfada istenilen bilgileri girerek çalınan Facebook hesabınızı geri almak için işlemlere devam etmeniz gerekiyor. Bu bilgileri isteme nedeni ise Facebook hesabınızın size ait olduğunu kanıtlamanız gerekiyor. Bilgilerinizi eksiksiz girdiğiniz zaman Facebook hesabınızı geri alabilirsiniz çünkü sizden başkasının bilemeyeceği özel bilgilerinizi soruyor.

Bu konuda iletişime geçebileceğiniz bir diğer sayfa ise “Kişisel Hesabım Kapatıldı” sayfasıdır. Bu sayfaya ulaşmak için BURAYA tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com