Kategoriler
İnternet Özel

Facebook Sayfasını Daha Keyifli Yapacak 20 İnanılmaz Tema

Mavi Renkli Facebook’dan Sıkıldınız mı?

İnternet üzerinden en büyük sosyal medyadan biri olan Facebook bildiklerinizden çok daha fazlasını kullanıcılarına sunuyor. Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi paylaşabileceğiniz, çok şeyler keşfedebilir, yeni arkadaşlar edinebilir, teknoloji, eğitim ve daha pek çok konuda bilgi edinebilir, fotoğraf yükleyebilir, durum güncelleyebilir, arkadaşlarınızla sohbet edebilir, video ve sesli olarak arama yapabilir ve daha bir çok şey. Peki hiç Facebook temasını değiştirmeyi düşündün mü? Facebook’un mavi renginden sıkıldınız mı? Popülerliğine rağmen Facebook’un mavi teması gerçekten çok sıkıcı olabiliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook’u daha da güzel ve ilginç hale getirmek için Facebook’ta yeni püf noktaları ve denemeleri keşfetmek için daha fazlasını sağlayan bazı üçüncü taraf hizmetleri var. Aradığın ve keşfedebileceğiniz muhteşem Facebook temaları var. Ayrıca yeni Facebook temanız ile diğer arkadaşlarınıza karşı övünebilirsiniz de. Onlar sadece Facebook’unuzu bu kadar özel yapan şeyleri anlamaya çalışacaklar:) Yani Facebook profilinize yeni bir hayat vermek istiyorsanız yeni bir görünüm katabilirsiniz. Bunun için birbirinden inanılmaz temaları kullanabilirsiniz.

Harika Facebook Temalarına Sahip Olun

1 – Perfect Facebook Theme

Perfect Facebook Theme teması oldukça basit, güzel ve gölgelerle mavi sohbet kutusu var. Tema sadece Facebook’u harikulade kılıyor ve aynı zamanda hızlı.

2 – Facebook Theme Creator

Facebook Theme Creator teması Chrome’da kolaylıkla indirebileceğiniz bir reklam niteliğindedir. Facebook görünümünü kişiselleştirerek Facebook deneyiminizi geliştirmenize olanak tanır. Metin türünü değiştirme, menüleri özelleştirme, arka plan olarak görüntü oluşturma gibi birçok şey yapabilirsiniz. Bu araç kişiliğinizi sosyal ağda daha da fazla ifade etmek için kolay ve şaşırtıcı bir yöntemdir.

Facebook Profil Resmi Nasıl Değiştirilir?

3 – My Theme for Facebook

My Theme for Facebook teması profilinizi kişiselleştirmenize ve onlara hayat yaşamanızı sağlayan bir Mozilla Firefox tarayıcısı için bir uzantıdır. Uzantı görüntüyü arka plan resmi olarak ayarlamanıza, başlık metninin ve Facebook’un rengini değiştirmenize ve renk opaklığını ayarlama ve yeni profilinize son dokunuş ekleme olanağı da içeriyor.

Sponsorlu Bağlantılar

4 – Stylish

YouTube, Facebook, Tumblr, Google ve diğer siteler için yeni temalara sahip olmak istiyorsanız aradığınız tema Stylish. Mozilla Firefox tarayıcısında kullanabileceğiniz bu eklenti sayesinde Firefox’u ve diğer programları kendi başlarına özelleştirebilirsiniz.

Facebook Hashtag’ler Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Şey

5 – Dark Shiny Blue, Transparency Theme

Dark Shiny Blue, Transparency Theme teması koyu renkleri sevenler için mükemmeldir. Facebook sayfanızın her yerinde birden fazla mavi renk tonuna sahip olacaksınız.

6 – Alienware Facebook

Çok çalışkan bir öğrenci iseniz ve Facebook sayfanız ile uzayın derinliklerine dokunmak istiyorsanız o zaman Alienware Facebook teması sizin için mükemmel bir temadır.

7 – Flat Dark Gray Facebook

Eğer hem basit ve anlaşılır hemde şık bir tema istiyorsanız o zaman Flat Dark Gray Facebook teması tam size göre.

8 – Cambia Colore a Facebook

Cambia Colore a Facebook teması Facebook’un Mavi rengini seçtiğiniz başka bir renkle değiştiren bir Facebook teması. 5 farklı renk seçeneği mevcuttur.

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook Profilinin Sahte Olup Olmadığı Nasıl Kontrol Edilir?

9 – Anonymous Joker Facebook Login Theme

Bu temayla Facebook oturum açma sayfanızı sıkıcı olmaktan çıkarabilirsiniz. Adından da anlaşılacağı gibi Anonymous Joker Facebook Login Theme teması Batman’in düşmanı Joker’e ait bir tema.

10 – Facebook Black/Dark

Eğer bir siyah, dark tema kullanma sevdanız varsa bu temayı mutlaka deneyin. Facebook Black/Dark teması ile tüm Facebook sayfanız koyu siyah olacaktır.

11 – Die Wacht Facebook Theme

Die Wacht Facebook Theme temasının bir zebani teması diyebilirim.

12 – Dark Shiny Purple Transparency Facebook Theme

Dark Shiny Purple Transparency Facebook Theme teması mor renk sevenler için.

13 – Dark Shiny Pink Static Transparency Facebook Theme

Dark Shiny Pink Static Transparency Facebook Theme teması özellikle bayanlar için. Pembe renk bayanlar için çok hoş oluş.

Android, iPhone ve Bilgisayara Facebook Video İndirme

14 – FBSkins.com

FBSkins.com teması da yukarıdaki tema gibi bayanlar için tasarlanmış bir tema.

Sponsorlu Bağlantılar

15 – Real Madrid

Eğer bir Real Madrid taraftarı iseniz o zaman bu tema sizin için.

16 – Hello Kitty Facebook

Bayanlar için bir Facebook teması daha. Pembeler içinde bir tema için Hello Kitty Facebook temasını indirin.

17 – Facebook Monster Energy

Adından da anlaşılacağı gibi enerjik bir Facebook teması için Facebook Monster Energy temasını deneyin.

18 – Sword Art Online Facebook Theme

Özellikle Japonya’da çok fazla popüler olan ama dünyanın birçok yerinde hayranı olan Anime temalı bir tema. Eğer anime hayranı iseniz Sword Art Online Facebook Theme temasını deneyin.

19 – Dark Shiny Green Transparency Theme

Dark Shiny Green Transparency Theme teması hem enerjik hemde şeffaf özellikle bir tema.

Sponsorlu Bağlantılar

20 – Harry Potter Theme

Eğer büyük bir Harry Potter hayranı iseniz o zaman bu Harry Potter Theme temasını kullanmaktan kendinizi alıkoyamayacaksınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com