Kategoriler
Android

Facebook Snapchat’e Karşı – Android İçin Facebook Slingshot Uygulaması

Facebook’tan Android İçin Yeni Bir Uygulama Daha

Facebook Android işletim sistemli cihazlar için yine yeni bir uygulama ile bizlerle. Dünyanın en popüler sosyal paylaşım sitelerinden birisi olan Facebook’ta Slingshot devri başladı. Aslında Facebook, Android için geliştirdiği Slingshot uygulamasını Snapchat uygulamasına rakip olarak çıkardı. Yani Facebook’un Slingshot uygulaması ile Snapchat uygulamasında yapacaklarınız ile aşağı yukarı aynı.

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook Slingshot İle Android Cihazlarınızdan Resim ve Video Paylaşın

Facebook’un Snapchat’e rakip olarak geliştirmiş olduğu Slingshot, Android akıllı telefon ve tabletlerinizden arkadaşlarınızla hızlı bir şekilde fotoğraf ve video paylaşmanıza olanak sağlıyor. Ama uygulama oldukça ilginç bir özelliğe de sahip. Herhangi bir kullanıcının paylaşılan fotoğrafı görebilmesi için kendisinin de bir fotoğraf paylaşması gerekiyor.

Facebook Slingshot Mobil Uygulaması

Bu işlem için de React (Tepki) adını taşıyan buton devreye giriyor. Aksi taktirde söz konusu içeriğe ulaşılamıyor. Slingshot’ı Snapchat’ten ayıran bir diğer özellik ise kullanıcıların, paylaşılan bir içeriği istediği zaman silebilir olması.

Android İçin Facebook Slingshot Uygulaması İndir (Uygulama mağazadan kaldırıldığı için benzer uygulamaların bulunduğu sayfaya yönlendirileceksiniz.)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com