Kategoriler
Android iOS

Facebook Video Telefona (Android-iPhone) İndirme

Android Telefona/Tablete Facebook Videoları Nasıl İndirilir?

Facebook videolarını Android cihazınızda kolayca indirebilirsiniz. Ancak Android telefonunuzda Facebook videolarını indirmek için doğrudan bir yöntem olmadığı için aynı şeyi yapmak için üçüncü parti araçlardan yardım almalısınız.

Sponsorlu Bağlantılar

MyVideoDownloader Uygulamasını Kullanarak

Yine bu yöntem bazı üçüncü parti uygulamalarının kullanımını içerir. Bu yöntemi kullanarak Android telefonunuza Facebook videoları indirmek için MyVideoDownloader uygulamasını Android telefonunuza yüklemeniz gerekir.

1 – Öncelikle MyVideoDownloader uygulamasını Android telefonunuza yükleyin

2 – Uygulamayı ilk açtığınızda Facebook hesabınıza giriş yapmanızı isteyecek.

3 – Artık indirmek istediğiniz Facebook videosunu bulun ve üzerine dokunun. Karşınıza çıkan seçenekler arasında Download (İndir) seçeneğine dokunun.

Hepsi bu kadar…

iPhone Telefona Facebook Videoları Nasıl İndirilir?

Eğer bir iPhone kullanıcısıysanız ve Facebook videolarını iPhone telefonunuza indirmek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin. Aşağıdaki adımları izleyerek herhangi bir zorluk çekmeden iPhone’da Facebook videosunu indirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Prenesi Uygulamasını Kullanarak

Bu yöntem, Jailbrake iPhone’u olan kullanıcılar içindir. Prenesi tweak’i kullanarak Facebook videolarını iPhone telefonunuzdan kolayca indirebilirsiniz.

1 – Her şeyden önce iPhone’umuza Cydia uygulaması yükleyin ve başlatın.

2 – Arama kutusundan sadece Prenesi yazıp bulun ve tweak’i iPhone’unuza yükleyin.

3 – Bundan sonra, Facebook uygulamasını kullanarak Facebook’ta oturum açın.

4 – İndirmek istediğiniz Facebook videosunu bulun ve üzerine dokunun.

Sponsorlu Bağlantılar

5 – Orada bir paylaşım simgesi göreceksiniz. Üzerine dokunun ve videoyu indir seçeneğini dokunun. Video, iPhone’unuzun Kamera Rulosuna kaydedilecektir.

MyMedia Uygulamasını Kullanarak

iPhone’da Facebook videolarını indirmek için diğer bir yöntem MyMedia uygulaması. Eğer yukarıdaki uygulama sizin için çalışmazsa o zaman bu kesinlikle yardımcı olacaktır.

1 – App Store’dan MyMedia uygulaması bulun ve uygulamayı App mağazasında ücretsiz olarak kullanın.

2 – Şimdi Facebook uygulamasını başlatın ve hesabınıza giriş yapın.

3 – Sonraki adım ise indirmek istediğiniz videoyu bulmak ve üzerine dokunmaktır. Bu Facebook videosunun Bağlantı Kopyalama seçeneği göreceksiniz. Bu seçeneğe dokunarak video bağlantısı kopyalayın.

Sponsorlu Bağlantılar

4 – Şimdi MyMedia uygulamasını başlatın ve o uygulamanın tarayıcısında downfacebook.com adlı web sitesini açın ve bağlantıyı metin kutusuna yapıştırın. Bundan sonra indirme düğmesine dokunun. Video indirilmeye başlanacaktır.

Uygulamasız Facebook Videoları Telefona ve Tablete Nasıl İndirilir?

Hiçbir uygulama kullanmadan Facebook’daki videoları ister telefonunuza isterseniz tabletinize kolaylıkla indirebilirsiniz. Bunu yapabilmek için bilgisayarda indirme yöntemlerini kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken ilk şey telefonunuzda veya tabletinizde bulunan internet tarayıcı ile Facebook hesabınıza giriş yapmak. Sonrasında aşağıdaki yazımızı (Facebook Video Bilgisayara İndirme) mutlaka okuyun ve işlemlerin aynısını uygulayın. Videoyu indirdikten sonra “Dosya Yöneticisi” veya “Galeri” bölümlerine bakın.

Facebook Video Bilgisayara İndirme

Sorularını yorum bölümünden sorabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com