Kategoriler
iOS

Facebook’tan İOS İçin Haber Okuma Uygulaması – Facebook Paper Uygulaması

Estetik Bir Tasarım

Dünyanın bir numaralı sosyal paylaşım sitesi olan Facebook farklı bir kategori ile karşımızda. Gündem ile ilgili bir çok haber okuyoruz ve beğendiklerimizi Facebook da paylaşıyoruz. Ama artık haberi de Facebook’tan okuyacağız. Beğendiğiniz haberleri yine Facebook da paylaşabilirsiniz. Paper isimli bu uygulamanın en büyük özelliği estetik olması ve akıllı telefon veya tabletinizin ekranının daha çok haber okumanız için tasarlanması.

Haberleri Facebook Paper’dan Okuyun

İlk olarak günün ilk saatlerinde 2013 yılı son çeyrek mali sonuçlarını açıklayan şirket, şimdi ise Paper ismindeki yeni mobil uygulamasını duyurdu. Facebook’un resmi blogu üzerinden yapılan bir açıklamayla resmiyet kazanan Paper uygulaması, en basit haliyle bir mobil haber okuma uygulaması. Bir süredir Facebook’un ünlü haber okuma uygulaması Flipboard’a rakip olacağı konuşuluyordu. Bu duyuru ile birlikte Facebook, Flipboard’a resmen rakip olmuş oldu. Öte yandan belirtilene göre Paper uygulaması, Facebook’un “Haber Akışı” bölümünü yöneten ekip tarafından tasarlanmış. Bu yüzden bu uygulamada Facebook’taki “Haber Akışı” bölümünden esintiler göreceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

facebook paper

 

Şimdilik Sadece iOS İçin

19 farklı konuyla kullanıcısına ulaşacak olan Paper, akıllı telefonunuzun ekranını 2’ye bölüyor. Bu şekilde daha önce kaydettiğiniz konulara dair tüm haberleri rahatça görmeniz amaçlanıyor. Bunların yanında uygulama üzerinde beğendiğiniz gönderileri Facebook’ta da paylaşabiliyorsunuz. Tam 4 gün sonra App Store’daki yerini alacak olan uygulamanı diğer platformlar için gelip gelmeyeceği ya da ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor. Uygulama çıktığı zaman haberimizi güncelleyip indirebilmeniz için gerekli bilgileri vereceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com