Kategoriler
Oyun

Facebook’tan Zombi Öldürme Oyunu Oyna – Dead Trigger 2

Zombileri Facebook’tan Öldürün

Zombi öldürme oyunlarından olan ve aksiyon, heyecanın eksik olmadığı oyun Dead Trigger 2 oyununu eğer isterseniz artık Facebook sitesinden oynayabilirsiniz. Aşağıda videosu da bulunan bu oyunda göreviniz basit. Bütün zombileri öldürün. Sahip olduğunuz birbirinden güçlü silahlar ile hem küçük hemde dev zombilerle mücadele edeceksiniz.

Android ve iOS Cihazlarda Ücretsiz

MADFINGER Games’in iOS ve Android platformları için geliştirmiş olduğu zombi konulu Dead Trigger oyunu, kısa sürede oyun severlerin beğenisini kazanmıştı. Firma da oyuncuların bu olumlu tepkilerini göz önünde bulundurmuş ve serinin ikinci oyununu geçtiğimiz aylarda yayınlamıştı. Free to Play olarak iOS ve Android’in uygulama mağazalarında yer alan Dead Trigger 2 oyunu şimdi de Facebook’a geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

DEAD TRIGGER 2-1

Shadowgun: DeadZone oyununu da Facebook üzerinden oynamaya açan MADFINGER Games, üyelik sistemi ile çalışan Dead Trigger 2’yi de oyuncuların Unity Web Player yardımı ile Facebook’tan oynanmasına imkan sağlıyor. Dead Trigger 2’yi Facebook üzerinden oynamak için bilgisayarınızda Unity Web Player’in kurulu olması gerekiyor.

DEAD TRIGGER 2-2

Dead Trigger 2’nin resmi Facebook uygulama sayfasına girip oyunu oynayabilirsiniz. Eğer dokunmatik ekranda Dead Trigger 2’yi oynamakta güçlük çektiyseniz, PC üzerinden klavye ve Mouse kombinasyonu ile rahatça oynayabilirsiniz.

“Dead Trigger 2’nin resmi Facebook uygulama sayfası”

Dead Trigger 2 Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com