Kategoriler
İnternet

Facebook’un Wi-Fi Bul Özelliği Herkes İçin Kullanımda

Facebook Find Wi-Fi Geliyor

Facebook yeni Wi-Fi Bul özelliği şimdi Android ve iOS platformları ile dünyaya yayılıyor. Facebook, bu özelliği son 1 yıldır test ediyordu. Özelliğin adından da anlaşılacağı gibi Find Wi-Fi yani Wi-Fi Bul, işletmelerin sayfalarından Facebook ile paylaştığı yakınlarda bulunan mevcut Wi-Fi erişim noktalarını bulmanızı sağlayacak. Wi-Fi bağlantı noktalarını bulmak için, Facebook uygulamasını açın ve “Daha Fazla > Wi-Fi Bul Aç” yolunu izleyin. Daha sonra bir harita üzerinde en yakın etkin noktalara göz atabilir ve bunları barındıran işletmeler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Wi-Fi bulma özelliği, özellikle uluslararası seyahat ederken her zaman veri bağlantısı bulamayan gezginler için bir nimet olacak. Wi-Fi Bul özelliğini kullanabilmek için “Konum Geçmişi” durumunuzu etkinleştirmelisiniz. Facebook bir blog yazısında şunları söylüyor;

“Geçen yıl bir avuç ülkede Wi-Fi bulma işlemini başlattık ve sadece seyahat eden veya hareket halindeyken hücresel verilerin az olduğu alanlarda yararlı olduğunu tespit ettik.”

Hindistan’da Express Wi-Fi 2 Aydır Kullanılıyor

https://www.facebook.com/facebook/videos/10155980160956729/

Bu yılın Mayıs ayının başında Facebook, çevrimiçi erişim sağlamak, uygulamalara erişmek, içeriği indirmek için düşük maliyetli, yüksek bant genişliği alternatifi sağlayarak mobil veri sunumlarını tamamlamak için Hindistan’da Express WiFi hizmetini başlattı.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com