Kategoriler
İnceleme

Finger Dodge Nasıl Oynanır?

Oynaması Kolay ve Eğlenceli Bir Oyun

Oldukça güzel olan bu oyunun oynanışı gayet kolay. Hem Android hemde iOS işletim sistemli akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş olan bu oyun Google Play Store’da ücretsiz olarak yayınlanırken App Store’da 0.99 dolar gibi küçük bir ücretle yayınlanmakta. Oyunu açtığınız zaman ekranda iki tane küre göreceksiniz. Bir tanesi ekranın alt bölümünde diğeri ise ekranın üst bölümünde.

Sponsorlu Bağlantılar

Tavşan Kaç Tazı Tut Oyunu

Finger Dodge
Finger Dodge

Oyundaki amacınız alt tarafta bulunan küreyi üst tarafta bulunan küreden kaçırmak. bunu yaparken amacınız en fazla sürede oyunda kalabilmek. Ne kadar fazla süre kaçmanız gereken küreden kaçarsanız o kadar yüksek puan alıyorsunuz. Oyunda ilerledikçe kontrol ettiğiniz küre 2’ye, 3’e bölünecektir ve sizde bu bölünen küreleri bir araya getirmelisiniz. Yani ilerleyen seviyelerde oyun zorlaşmakta.

Finger Dodge
Finger Dodge

Oyun içinde bir takım süreler bulunmakta. Bu süreler sizin sürenizin 2 yada 3 kat daha hızlı olmasını sağlayacak. Böylece oyunda kalma sürenizin miktarı artmış olacak. Bu oyun genel itibariyle reflekslerinizi geliştireceğiniz bir oyun diyebiliriz.

Mavi Küreden Kaçının

Oyuna başladığınız zaman mavi renkli bir küre göreceksiniz. Bu küre ekranda sürekli olarak farklı hızlarda gezinmekte. Siz ise gri renkte olan küreye parmağınızı koyarak hareket eden mavi küreden kaçmaya çalışıyorsunuz. Ekranın en üstünde ise zaman işliyor. Mavi küre sürekli olarak sizi izlerken arkasında ise turuncu renkli işaretler bırakıyor. Eğer bu işaretleri toplarsanız sürenizi artırabilirsiniz.

Finger Dodge
Finger Dodge

 

Multiplayer Olarak Oynayın

Oyunun ayrıca Premium sürümüde mevcut. Tabi bu sürüm ücretli ama düşük bir ücrete sahip. Bu Premium sürümde multiplayer olarak oynama imkanınız var. İster arkadaşlarınız ile isterseniz online olarak oynayabilirsiniz. Multiplayer olarak oynayacağınız zaman ise siz kaçıp rakibiniz kovalayabilir yada rakibiniz kaçar siz kovalarsınız.

Sponsorlu Bağlantılar

NOT: Oyun mağazadan kaldırılmıştır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com