Kategoriler
Mobil

Fiyat/Performans Canavarı Xiaomi Redmi 3 Pro Tanıtıldı

Uygun Fiyat ve Yüksek Performans

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Redmi 3 Pro ismindeki modelini tanıttı. Teknik özelliklere bakıldığı zaman üst seviye olan bu akıllı telefonun fiyatı ise oldukça uygun. Uygun fiyatlı iyi bir telefon satın alacakların belki de ilk tercihi olacak olan bu model yapılan etkinlikte tanıtıldı. Şu an itibari ile Çin’de satışa sunulan bu modelin Avrupa’da ve ülkemizde satış sunulup sunulmayacağı ise belirsiz. Fiyatı ise sadece 140 Dolar.

Sponsorlu Bağlantılar

Xiaomi Redmi 3 Pro Özellikleri

4.5G uyumlu bu akıllı telefonun dış ölçüleri 139.3 x 69.6 x 8.5 mm ve ağırlığı ise 144 gram. 5 inç IPS LCD ekranlı bu model 720 x 1280 piksel ekran çözünürlüğüne ve 294 ppi piksel yoğunluğuna sahip. Android 5.1 işletim sistemi ile gelen Redmi 3 Pro’nun 4+4 şeklinde 8 çekirdekli işlemcisi, Snapdragon 616 işlemci yogası ve Adreno 405 grafik işlemcisi var.

Xiaomi Redmi 3 Pro tanıtıldı

Xiaomi Redmi 3 Pro Özellikleri ve Fiyatı

microSD kart desteği ile gelen bu modelin depolama alanı ise 32 GB. Ayrıca 3 GB Ram, 13 MP arka kamera, 5 MP ön kamera, Full HD video kaydı, çıkarılamaz 4100 mAh bataryası var. Gri, Altın ve Gümüş renk seçenekleri ile satışa sunulmakta.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com