Kategoriler
Soru Cevap

Fly Telefon Kilitlendi Açılmıyor

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] FLY marka telefon menü kilitlendi açılmıyor. Format attık yine açılmıyor [/question]

Bizim cevabımız:

Merhaba;

Telefonunuzun modelini belirtirseniz size daha iyi yardımcı olabilirim. Ama Fly marka telefonlarda donanımda format atmak mümkün. Bunun için telefonunuz kapalı iken telefonunuzun ses açma ve güç tuşlarına birlikte basın. Recovery modu ekranı açıldığında artık dokunmatik devredışı kaldığı için menüler arasında gezmek için ses açma/kapama tuşlarını onay için ise güç tuşunu kullanacaksınız. Karşınıza gelen ilk ekranda bir takım seçenekler göreceksiniz. Bu seçenekler arasından wipe data/factory reset seçeneği üzerine gelin ve güç tuşu ile onaylayın. Sonraki ekranda Yes — delete all user data seçeneğine gelin ve güç tuşuna basın.

fly-telefon-kilitlendi-acilmiyor

Artık cihazınızda format işlemi başlamış oldu. İşlem bittikten sonra bazı hataların önüne geçmek amacıyla ses açma/kısma tuşlarını kullanarak ekrandaki seçeneklerden wipe cache partition seçeneği üzerine gelin ve güç tuşuna basın. Bu işlemden sonra telefona format atılmış oldu. Telefonunuzu tekrar açabilmek için aynı ekrandaki reboot system now seçeneğine gelin ve güç tuşuna basın.

Bu şekilde yaptıktan sonra telefonunuzun açılması gerekiyor. Eğer açılmazsa farklı çözümler aramak lazım. Ama bunun için telefonunuzun modelini de bilmem gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com