Kategoriler
Yazılım

Fotoğraflarla Slide Show Hazırlama Programı – ProShow Gold

 

Sponsorlu Bağlantılar

Slide Şovlar Hazırlayın ve Kaydedin

Fotoğraflarınız, videolarınız ve müzikleriniz ile harika slayt şovlar oluşturmak için ProShow Gold programını kullanabilirsiniz.Yeni bir slayt gösterisi oluşturmak için içerik fotoğraflarınızı sürükleyip bırakmanız yeterli. Hikayenizi anlatmak için istediğiniz kadar çok fotoğraf, video ya da şarkı kullanabilirsiniz.

ProShow Gold

Hızlı ve kolay kulanılabilirliği ile bir kaç dakika içinde slayt gösterisi oluşturabilirsiniz. Birkaç tıklamayla slayt gösterileri oluşturabilirsiniz.Fotoğraflarınız için eğlenceli efektler ve animasyonlar da kullanabilirsiniz. Fotoğraflarınızı ve videolarınızı yüzlerce efekt ve animasyonlar ile açabilirsiniz. Kolay geçişler, hareketli efektler veya önceden hazırlanmış slayt stilleri ekleyebiliyorsunuz.

Hazırladığınız slide şovları çevrimiçi veya TV’nizde paylaşabilir ve izleyebilirsiniz.Kolayca Facebook, YouTube ve Vimeo ile slayt gösterileriniz anında çevrimiçi paylaşmanız mümkün. TV veya bilgisayarda izlemek için DVD, Blu-ray veya CD’ler oluşturabiliyorsunuz.DVD, VCD, CD, EXE, HD, WMV, MPEG 1 ve 2, Flash formatlarında slide şovlarını kaydedebilirsiniz.

Programın deneme sürümünü indirmek için tıklayın: ProShow Gold

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com