Kategoriler
Soru Cevap

Galaxy S3 Mini Şebeke Yok Hatasının Çözümü

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] Telefonu yeni aldık. Samsung S3 mini. Kullanırken şebeke gitti hiçbir şekilde gelmiyor. Farklı hata taktık hiçbir ağa erişilemiyor diyor. Ne yapabiliriz? Telefonu yeni aldık. [/question]

Bizim cevabımız:

Merhaba,

Öncelikle şunu söylemeliyim, eğer telefonunuzun garantisi varsa hiç uğraşmayın ve hemen garantiye verin. Eğer telefonunuzun garantisi yoksa hattınızın müşteri hizmetlerini arayıp yardım isteyin. Bunları yapmanıza rağmen hale sorun devam ediyorsa;

galaxy s3 mini şebeke hatası

1 – Telefonunuzun şebeke ayarlarına girin. Şebeke modunu ve ağ operatörünüzü el ile seçin. Bunun için “Ayarlar>Kablosuz ayarlar>Mobil ağlar” yolunu izleyin.

2 – Telefonunuzun bataryasını ve Sim kartını çıkartın ve 20 -30 dakika bekleyin ve Sim kartınızı takarak tekrar telefonunuzu açın. Ardından Ayarlar>Diğer ayarlar>Mobil ağlar yolunu izleyin ve ağ operatörlerine girin ve arama yapın 3-5 dk sonra gelen operatörünüzün üzerine donun ve kayıt edin ağa.

3 – Telefonunuza başka Sim kart takın, kendi Sim kartınızı ise başka bir telefona takın. 15 dakika bekledikten sonra tekrardan eski Sim kartınıza dönün.

Sponsorlu Bağlantılar

4 – Hattınız Vodafone ise; telefonunuzu kapatıp yeniden açın ve hiçbirşey yapmadan mobil ağlara girin. Şebeke modunu Otomatik Çift Moddan sadece WCDMA’ya çevirin. Ağ operatörlerinden arama yaptırın 3-5 dakika aramadan sonra operatörünüzü seçin. (bulunduğunuz yerde 3G olması gerekiyor.)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com