Kategoriler
Soru Cevap

Galaxy S4 Akıllı Telefonda Facebook’dan Resim Kaydetme

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] Samsung Galaxy S4 sahibiyim. Telefonumdan memnunum. Ancak 1 hafta önce telefonumun ayarlarına bakarken sanırım yanlış bir işlem yaptım. Kırmızı çerçeve yanıp sönüyordu. Çok rahatsızlık verdi. Bende fabrika ayarlarına geri döndüm ancak şimdide görüntü kaydedemiyorum. Eskiden alt sağ tuşa bastığımda fotoğrafı kaydet diye bir buton  vardı. Şimdi ise farklı butonlar var. Ayarlar, çıkış yap, hakkında, sorun bildir, albümü gör ve diğer seçenekleri çıkıyor. Diğerleri seçeneğinin içindede de fotoğrafı kaydet yok. Ne yapmam gerekiyor? Facebookta sayfalarım var. Onlar için fotoğraf indirmem şart. yardımcı olursanız sevinirim. [/question]

Bizim cevabımız:

Merhabalar;

Bahsettiğiniz seçenek Galaxy S4 akıllı telefonunuzun varsayılan seçeneklerinden. Öncelikle bu seçeneğin kaybolduğundan emin olun. Eğer gerçekten bu seçenek artık görünmüyorsa yapılacak ilk işlem sizinde yaptığınız gibi fabrika ayarlarına geri getirmek. Siz fabrika ayarlarına geri getirirken bir ihtimal belki hata oluşmuş olabilir. O yüzden size tavsiyem tekrar bu işlemi yapmanız. Eğer yine olmazsa bir telefoncuya götürüp onların cihazı ilk haline getirmelerini isteyin.

Galaxy S4 facebook resimleri

Ama bir seçenek daha var. Belki sorununuzu çözmeyecek ama yapmak istediğinizi yine yapacaksınız. Facebook’da iken indirmek istediğiniz yani telefonunuza kaydetmek istediğiniz resimde yine sol alt tuşa basın. Çıkan seçeneklerde “Diğer” seçeneğine girin “Paylaş (Share)” seçeneğini seçin. Buradan akıllı telefonunuza yüklü olan bir resim düzenleme uygulamasını seçin ve fotoğrafınızı bu uygulama üzerinden akıllı telefonunuza kaydedin. Dediğim gibi çözüm değil ama ihtiyacınızı karşılamanız açısından bir öneri. Aşağıdaki videoda nasıl yapıldığını izleyebilirsiniz.

Galaxy S4’de Resim Kaydetme Seçeneği

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com