Kategoriler
Mobil

Galaxy S4 Value Edition Akıllı Telefon Özellikleri ve Fiyatı

Galaxy S4 Mini’den Sonra Galaxy S4 Value Edition Geldi

Samsung, Galaxy S6’nın dedikodularının dolaştığı bugünlerde geriye yönelik bir modelinin farklı bir verisyonunu satışa çıkardı. Geçen yıl satışa çıkardığı ve ardından Galaxy S4 Mini olarak ikinci bir versiyon çıkaran Samsung şimdide 3. verisyonu satışa çıkardı. Galaxy S4 Value Edition isimli bu yeni akıllı telefonun özelliklerine bakacak olursak orta sınıf bir akıllı telefon olarak karşımıza çıkıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S4 Value Edition Özellikleri ve Fiyatı

Uzun süredir beklenen Galaxy S4 Value Edition, ilk olarak Mart ayında karşımıza çıkmıştı. Hollanda da satışa çıkan akıllı telefonun kısa süre içerisinde Avrupa ve Amerika pazarlarında boy göstermesi bekleniyor. Cihazın Galaxy S4’ten farkı ise çok hafifçe değiştirilmiş (neredeyse anlaşılmayacak biçimde) arka kapak ve Android 4.4.2 işletim sistemi ile satışa sunulması.

Samsung Galaxy S4 Value Edition akıllı telefom

Neredeyse tüm Galaxy S4’lere güncelleme ile gelmiş olan Android 4.4.2 Kitkat, bu cihazda standart olarak bulunuyor. Galaxy S4’ün 4G aktif olan ülkelerde satışa çıkartılan sürümü ile birebir aynı donanıma sahip olan akıllı telefon, 1.9 GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 600 işlemci ve 2GB RAM’e sahip. Cihazın satış fiyatı ise 398€ olarak belirlenmiş.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com