Kategoriler
iOS Özel

Gboard for iPhone İçin Haritalar ve YouTube Desteği Geldi

G Düğmesi İle YouTube ve Google Haritalara Geçin

Gboard for iPhone uygulaması Haritalar ve YouTube desteği ekleyen bir güncelleme aldı. Şimdi G düğmesine dokunduğunuzda, herhangi bir mesajlaşma uygulamasında daha kolay konum ve video paylaşımı için Google Haritalar’a ve YouTube’a erişebilirsiniz. Geçerli konumunuzu yalnızca G düğmesine basarak ve Haritalar sekmesini seçerek paylaşabilirsiniz. Bu, kullanıcıları adres seçme, kopyalama ve Gboard uygulamasına yapıştırma gibi uzun bir görevden kurtaracaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Haritalar’da olduğu gibi videoları aramak ve paylaşmak için YouTube düğmesi de eklendi. Gboard, sonuçları bir kart tarzı atlıkarınca biçiminde gösteriyor ve arama çubuğunun altında yatay olarak hızlıca kaydırabiliyorsunuz. Göndermek istediğiniz video veya haritaya dokunmanız yeterlidir. Ardından arama sonuçları, mesajlaşma uygulamaları ve sosyal medya ile paylaşılabilir.

Gboard İle Çizimde Yapabilirsiniz

Sonunda, Gboard iPhone için doodling özelliğini de getiriyor. Emoji düğmesini tıklayıp kalem simgesini dokunarak çizime başlayabilir ve istediğiniz çizimleri yaparak klavyenizden paylaşabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com