Kategoriler
Ne & Nasıl

General Mobile 5 Plus Geliştirici Seçenekleri Açma/Kapatma

GM (General Mobile) 5 Plus Geliştirici Seçenekleri Özelliği

General Mobile 5 Plus yada kısaca GM 5 Plus akıllı telefonlarda geliştirici seçenekleri kullanıcılarına kapalı olarak gelir. Yani varsayılan ayarı pasiftir. Ama isterseniz bu geliştici seçeneklerini açabilirsiniz. Üstelik bu özelliği açmak oldukça basittir. Yalnız şunu belirtelim ki Geliştirici Seçenekleri açtığınız taktirde menüden kaldırmanız mümkün değil. Bunun için fabrika ayarlarına döndürmelisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

GM (General Mobile) 5 Plus Geliştirici Seçenekleri Açma

GM 5 Plus telefonunuzda Geliştirici Seçenekleri açmak için öncelikle menüden “Ayarlar” bölümüne girin ve buradan “Sistem>Telefon Hakkında” yolunu izleyin. Karşınıza çıkan ekranda en altta “Derleme numarası” isminde bir başlık göreceksiniz. Buraya 7-8 defa ard arda hızlı bir şekilde parmağınız ile dokunmalısınız (dokunup beklemeyin, parmağınız ile dokunup tekrar çekin).

Artık Geliştirici Seçenekleri açılmış oldu. Bu seçeneği görmek için “Ayarlar>Sistem>Telefon Hakkında” yolunu izleyerek burada Geliştirici Seçenekleri seçeneğininde olduğu göreceksiniz. Artık normal kullanıcılara kapalı olan bu seçenek ile istediğiniz hassas ayarları değiştirebilirsiniz.

GM (General Mobile) 5 Plus Geliştirici Seçenekleri Kapatma

Geliştirici Seçenekleri’nin kapatmak için menüden girip kapat diyebilirsiniz ama Ayarlar bölümünden tamamen kaldırmak için fabrika ayarlarına döndürmelisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com