Kategoriler
Yazılım

Gereksiz Dosya ve Kayıt Defterini Temizleme – CCleaner İndir

Gereksiz Dosya ve Kayıt Defterini Temizleme Programı

Bilgisayarınız fazlasıyla yavaşlamalar ve donmalar ile karşı karşıya mı? Belki de bilgisayarınızın temizlik zamanı gelmiştir. CCleaner programı ile sistem temizlemesi, optimizasyon ve bakımını yapabilmeniz mümkündür. Bu anlamda dünyanın en popüler yazılımlarından bir tanesi olan CCleaner programı bilgisayarınızın performansını arttırmak için cihazınızda bulunan hatta belkide sizin bulunduğundan haberiniz bile olmayan tüm gereksiz dosyaları siler.

Sponsorlu Bağlantılar

CCleaner programı karmaşık olmamakla birlikte hem tasarım açısından anlaşılır hem de kolaylık açısından hemen öğrenebileceğiniz bir yapıdadır. Programın Cleaner bölümünden yapacağınız tarama ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları anında kaldırabilir ve işletim sistmeinizi rahatlatabilirsiniz. Kayıt Defteri bölümünden ise DLL dosyaları, ActiveX ve Class Sorunları, Kullanılmayan Dosya Uzantıları, Yükleyiciler, Yardım Dosyaları gibi dosyalarda ki problemlere çözüm getirilmektedir.

Gereksiz Dosya ve Kayıt Defterini Temizleme - CCleaner İndir

CCleaner yazılımının sürekli ve güncel bir şekilde geliştirilen bir veritabanı bulunmaktadır. Ancak tek dezavantajı popüler olarak kullanılan bazı programlar için temizleme desteğe vermemesidir. CCleaner yazılımını Türkçe dil desteği ile kullanabilirsiniz ancak bunun için programı bilgisayarınıza kurarken Türkçe seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Gereksiz Dosya ve Kayıt Defterini Temizleme programı olan CCleaner Ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Win8/Win7/Vista/WinXP/Win10/Win8 gibi işletim sistemlerine indirip kurabilirsiniz. Programın boyutu da indirmenize engel değil. 7 MB dosya boyutu bulunmaktadır.

İndirme Linki: CCleaner İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com