Kategoriler
İnternet

Google AdSense İçin En İyi Alternatifleri

Sektörün Lideri Google Adsense

Gerek ülkemizde gerekse dünya genelinde internetten reklam sektöründe Google Adsense lider konumda. Bu işi yapan birçok şirket olmasına rağmen Google Adsense’in gölgesinde bir türlü çıkamadılar ve hatta yenildiler. Bu durumun böyle olmasının sebebi tabi ki internet denildiği zaman birçok insanın aklına Google’ın gelmesi.

Sponsorlu Bağlantılar

Çünkü dünya genelinde Google arama motoru lider konumda. İnsanların Google arama motorunu kullanmaları gerek ilgili site sahiplerini gerekse reklam vermek isteyenleri Google’a yönlendiriyor. Ama Google Adsense gibi internet üzerinden reklam veren birçok şirket var. Bunlardan en iyi alternatif diyebileceğimiz 3 tanesi. Bunlardan size uygun olanla çalışmak için hemen iletişime geçebilirsiniz.

En İyi Google AdSense Alternatifleri

Google_AdSense Alternatifleri

Google Adesense Alternatifi – Admatic

Admatic şirketi tıpkı Google Adsense gibi internet üzerinden reklam veren bir şirket. Ama sadece kurumsal şirketlerin reklamlarını vermekte. Üstelik Admatic reklamı almak için tekil ziyaretçi sayınızın en az 1.000 (ilerleyen zamanlarda bu sayı değişebilir) olması gerekiyor. Ayrıca sitenizde kalitesi önemli. Verdiği ücret ise site sahiplerini memnun ediyor. Şirket ülkemizde de reklam vermekte.

İletişim: http://www.admatic.com.tr/

Google Adesense Alternatifi – Reklamstore

Adından da anlaşılacağı gibi yerli bir reklam şirketi. En iyi Google Adesense alternatifleri arasında olan bu şirket
ReklamNative, ReklamVidi ve ReklamAction gibi farklı reklam alanlarında da faaliyet yürütmekte.

İletişim: http://www.reklamstore.com/

Google Adesense Alternatifi – Adhood

Yerli girişimci olan Adhood şirketi, klasik online reklam hizmeti vermekte. Bu firma Google Adsense hemen hemen aynı diyebiliriz.

Sponsorlu Bağlantılar

İletişim: http://v3.adhood.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com