Kategoriler
İnternet

Google Aramalarda Üst Sırada Olmak İçin 5 Etkili Adım

Google Aramalarda Yukarılarda Olmanın Etkili Yolları

Her web sitesi ya da blog en çok ödeme yapan arama sorguları için ilk sayfada gelmek istiyor. Yarışma çok zor ancak sitenizi Google’da iyi seviyeye getirmek için yapabileceğiniz birçok şey var. Trafik sizi yukarı çıkaran bir şeydir. Google bir siteyi çeşitli faktörlere göre sıralamak için Penguin ve Panda’yı yeni kurallar seti ve diğer daha karmaşık algoritmalarla güncel tutmaya devam ediyor. Pek çok sıralama faktörü var. Burada Google arama sorgularında daha üst sıralarda yer almaya yardımcı olabilecek bilgileri anlatmaya çalışacağız. Bununla birlikte bunun için bir kısayol olmadığını bilin. İyi derecelendirilme için iyi çalışmanız gerekir. Yüksek kaliteli içerik her zaman üst sıralar demek.

Sponsorlu Bağlantılar

Penguin ve Panda güncellemeleri, bir siteyi çeşitli faktörlerde sıralamak için tasarlanmış yeni kurallar setine ve daha karmaşık algoritmalara dayanıyordu. Bunlar arasında şunlar bulunur:

1 – İçerik

Google örümcekleri artık bir sitenin yazım hataları, dilbilgisi hataları, çok sayıda reklam ve kötü kaliteli bağlantılar ile kötü bir şekilde yazılmasını anlayabiliyor.

2 – Tazelik/Güncel

Kopyalamanın “tazeliği/güncelliği” gelen linklere kıyasla Google için daha da önem kazanmıştır.

3 – Benzersiz İçerik

Doğal olmayan bağlantılar içeren içerik de cezalandırılır. Bu nedenle bağlantıların organik olarak görünmesini ve içerikle çok alakalı olmasını sağlamak önemlidir.

Sponsorlu Bağlantılar

4 – Sosyal Olma

Google bir sitenin tüm dünyada ne kadar kullanışlı olduğunu belirlemek için artık arama sonuçlarında sosyal olmayı kullanıyor.

5 – Teknik Hatadan Arındırılmış

Ses mimarisi olan bir site şablonlardan, Flash’dan veya 2 yıldan eski bir siteden daha iyi performans gösterir.

Google Panda Mağdurları

  • Zayıf İçerik
  • Hedeflenen Anahtar Kelimeleri Sayfaları Yineleme
  • Yüksek Reklam Oranı
  • Boş Web Sayfaları
  • Satın Alınan Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com