Kategoriler
Yazılım

Google Chrome’da En İyi Site (Web Sitesi) Engelleme Programları

İnternet Sitelerini Engelleme Programları

Google Chrome internet tarayıcısı kullanıyorsanız ve özellikle çocuklarınızın girmesini istemediğiniz web siteleri varsa bunları engellemek için yani bu sitelere girişi yasaklamak için bazı programlar var. Bunlardan en ideal olan 2 tanesini sizlere aktaracağız.

Sponsorlu Bağlantılar

İş Yerleri İçin Site Engelleme Programı – HT Employee Monitor

HT Employee Monitor programı çalışanlarının faaliyetlerini izlemek ve kontrol etmek isteyen işverenler için profesyonel bir engelleme yazılımıdır.

Google Chrome’da Web Sitelerini Nasıl Engellerim?

Çalışan verimliliğini artıracak birçok özellik içeren bu program e-posta raporlamasına ek olarak işverenlerin ziyaret ettiği web siteleri, çalışan uygulamalar, alınan arama sorguları ve ekran görüntüleri gibi çeşitli etkinlikleri kaydedebilir.

HT Employee Monitor Programı Resmi Sayfadan İndir

Anne-Babalar İçin Web Sitesi Engelleme Programı – HT Parental Controls

İnternetteki her şey uygun değildir. Özellikle çocuklar için! Çocuklarımızı internette güvende tutmamız gerekiyor. Ciddi sorunlardan dolayı Çocuğunuzun oyun oynama veya gezinme aktivitelerini kontrol etmenin bir yolunu arayan çok endişeli bir anne-baba iseniz bu yazılım sizin için mükemmel.

Google Chrome’da En İyi Site (Web Sitesi) Engelleme Eklentileri

Adından da anlaşılacağı gibi Anne-Babalar için özel olarak geliştirilmiş bu program çocukları kötü amaçlı web sitelerine karşı koruyan güçlü filtreler sunmaktadır. Ayrıca uygun olmadığını düşündüğünüz siteleri veya uygulamaları engelleyerek etkinliklerini sınırlamanıza izin verir.

Sponsorlu Bağlantılar

HT Parental Controls Programı Resmi Sayfadan İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com