Kategoriler
İnternet

Google Drive Bütün Bilgisayarı Yedekleyecek

Google Drive Yakında Tüm Bilgisayarı Yedekleyebilecek

Google, 28 Haziran’da Backup and Sync adlı yeni bir araç başlatacağını duyurdu. Yeni araç, tüm bilgisayarınızı Google hesabınıza yedeklemenizi sağlayacaktır. Aslında PC veya Mac için Google Drive uygulamasının yerini alacak. Google, Drive’ı daha sağlam bir yedekleme aracı haline getiriyor gibi görünüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Google Drive değiştirme aracı, yalnızca Drive klasörünüzdeki dosyaları değil, bilgisayarınızdaki herhangi bir yerde bulunan dosyaları yedeklemenizi sağlar. Yeni özellik sayesinde, dosyalarınızı masaüstünüzden, tüm belgeleriniz veya fotoğraf klasörlerinizden veya daha özel yerlerden yedekleyebileceksiniz.

Bilgisayardaki Bütün Veriler Google Drive’a

Yedekleme ve Senkronizasyon aracı hem PC hem de Mac’inizdeki standart Google Drive ve Google Fotoğraflar Yedekleme uygulamalarının yerini alacaktır. Google, tüketici kullanıcılarının 28 Haziran’da piyasaya sürülmesinden sonra yeni uygulamayı indirebilecek ve kullanabileceklerini açıkladı.

Bununla birlikte, işletme G Suite kullanıcılarına, bu yıl ileride Drive File Stream iş çözümünü sunmaya devam edeceği için şimdilik Sürücü uygulamasına bağlı kalmalarını önerdi.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com