Kategoriler
Android

Google GIF Yapma Uygulamasını Yayınladı – Motion Stills

iOS’dan Sonra Sonunda Android’de

Google, geçen yıl, iOS kullanıcılarının Canlı Fotoğraflarıyla daha fazla şey yapmalarına yardımcı olmak amacıyla Motion Stills adlı bir uygulamayı tanıttı. Bulanık çerçeveleri kırmak, görüntüleri sabitlemek ve Apple’ın Canlı Fotoğrafları biçimini daha paylaşılabilir GIF’lere dönüştürmek de dahil olmak üzere. Bugün Google, Motion Stills’i Android’e getirdiğini ve birkaç değişiklik yapıldığını söylüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Açıkçası, Android kullanıcılarının Live Photos resim düzenleme aracına ihtiyacı yoktur. Sonuçta, Canlı Fotoğraflar, Apple’ın 2015’te piyasaya sürdüğü bir biçim olup, iPhone kullanıcılarının bir dokunuşla canlandıran fotoğraflarını çekmelerini sağlıyor.

iOS 11 İle Bu Tarz 3. Parti Uygulamalara Gerek Kalmadı

Apple, bu yılın ilerleyen aylarında iOS 11’in piyasaya sürülmesiyle birlikte Canlı Fotoğrafları düzenlemek için bir takım yerleşik araçlar çıkartıyor; böylece, kırpma, önemli bir fotoğraf seçme gibi şeyler yapmak için üçüncü parti uygulamalara olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Ya da Canlı Fotoğraflarınızın bir GIF’e benzetilmesini sağlayacak yeni döngü efekti gibi efektler uygulayarak.

Android İçin Motion Stills İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com