Google+ Hesabı Nasıl Silinir? (Resimli Anlatım)

0
Sponsorlu Bağlantılar

Google+ Hesabını Silmek İsteyenlere

Google bilindiği gibi sadece arama hizmetinden ibaret olmayan komple bir teknoloji şirketi olma yolunda adım adım ilerliyor. Sosyal paylaşım ağı alanındada varolmak adına daha önce BUZZ olarak bilinenbir hizmet vermişti. Vermişti diyorum çünkü kısa süre sonra rakipleriyle yeteri rekabeti sağlayamadığı için kapatılmıştı.

Google bu denemeden sonra pes etmedi ve daha güçlü olan Google+’ı hizmete sundu. İlk başlarda sadece davetiye ile üye olunabilen Google+ sonraları herkesin kullanabileceği hale geldi. Burada önce Google+ açıp sonra gereksiz diye bu hesabı silmek için yapılması gerekenleri anlatacağız.

Gmail Hesabına Zarar Veremeden Google+ Hesabını Silme

Google+ hesabınızı açın sonra sağ üstte görülen çark simgesine tıklayıp ‘Google+ ayarları’na girin.

Hesaba girdikten sonra ‘Hesap Özeti’ bölümüne tıklayın açılan sayfanın altında bulunan ‘Profili sil ve ilişkili Google+ özelliklerini kaldır’a tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Belirtilen işlemi yaptıktan sonra açılan sayfadan Google+ içeriğini sil seçeneğine tıklayıp aşağıda bulunan Gerekli: Bu hizmeti silme işleminin geri alınamayacağını ve sildiğim verilerin geri yüklenemeyeceğini anlıyorum. Uyarı cümlesinin yanındaki kutucuğu işaretleyin,kutucuğu  işaretleyince aktif olan ‘Seçili hizmetleri kaldır’a tıklayın.

Yapmanız gerekenlerin hepsi bu kadar, Google+ hesabınızı tamamen  sildiniz. İsterseniz Google’a bunun sebebini 500 karakteri geçmeyecek şekilde açıklayabilir yada bu kutuya istediğiniz bir şeyi  yazabilirsiniz.

Google+ Hesabı Nasıl Silinir? (Resimli Anlatım)
Oy Verin!
Sponsorlu Bağlantılar

Cevap Ver

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.