Kategoriler
Soru Cevap

Google+ Hesabım Açılmış Nasıl İptal Edebilirim?

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] Ben Google Adwords kullanmak için üye oldum. Daha sonra blok açacaktım kendime. Google + sayfası açıldı, oturum aç dedi ve bende yanlışlıkla açmış bulundum. Ancak ben üye olmak istemiyorum. Bu arada bizim şirket internet sitesi de google + a aktarıldı. Bunu nasıl iptal edebilirim? İnternet sitemiz iptal olur mu? [/question]

Bizim cevabımız:

Merhabalar;

Google sadece e-mail alıp gönderme servisi değil. Bir teknoloji devi olan Google’ın birçok hizmeti var. Google+ ve Gmail’de onlardan birisi. Siz eğer Gmail hesabınızı açtığınız an otomatik olarak Google+ hesabınızda oluşturulmuş oluyor. Eğer Gmail hesabınızdan çıkış yapmadan www.google.com.tr sayfasına girerseniz sayfanın sağ üstünde aşağıdaki gibi bir bölüm göreceksiniz.

Google+ hesabı

Yukarıdaki resimde benim Gmail hesabı açık ve Gmail hesabımdan çıkmadan Google anasayfasına girdiğim zaman karşıma böyle bir sayfa çıkmakta. Eğer ben buradan “Gmail” yazan bölüme tıklarsam Gmail hesabıma giriş yapmış olacağım. Ama “Göktürk” yazan bölüme tıklarsam Google+ hesabıma giriş yapmış olacağım. Eğer Gmail hesabınızdan çıkmış bir şekilde Google anasayfasına girseydiniz karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa çıkacaktı.

Google+ hesabı-2

Aynı şey şirketiniz içinde geçerli. Şirketin Gmail hesabını girdikten sonra Google+ hesabınızda açılıyor. Sonuç olarak Google+ hesabını iptal etme gibi bir durum söz konusu değil. Ancak Gmail hesabınızı iptal ederseniz Google+ hesabınızı da iptal etmiş olursunuz. Gmail hesabınız açık olduğu sürece Youtube sitesindeki hesabınız, Google+ hesabınız, Google Drive hesabınız, Google Play hesabınız, Fotoğraflar hesabınız da açık olacaktır. Bütün bu hesaplar Google’a ait olduğu içinde kendi aralarında ilgili alanlar entegrelidir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com