Kategoriler
Özel Teknoloji

Google Home İle Evinizi Konuşarak Yönetin

Google Home Resmi Olarak Tanıtıldı

Google, I/O 2016 etkinliğinde birçok yeni gelişmelere imza attı. Bunlardan birisi de Google Home hizmeti. Google Home teknolojisi ile artık evinizdeki her şeyi sesiniz ile yönetebileceksiniz. Bu sistem, Google Asistan yardımı ile çalışmakta. Böylece evinizi ve bağlı olduğu bütün akıllı cihazları Google Home ile yönetebileceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sistem mikrofondan gelen ses ile çalışmakta. Siz mikrofon ile bir iş yapmasını istediğiniz zaman sistem internet ağı üzerinden bu işi yapmakta. Örneğin ev ışıkları açıp kapatma, müzik açma kapatma, sesli mesaj kaydetme, yemek siparişi verme, telefon araması yapma, televizyon açma kapatma gibi aklınıza gelen birçok işi konuşarak yapabilirsiniz.

Uzaktan Kontrol Etme

Google Home konuşarak ev yönetme

Komutlar hoparlör üzerinden alınmakta ve bu sayede siz evden uzakta olsanız dahi bu sayede istediğiniz iş yapılmakta.Google, bir ev içerisinde birden fazla ses olacağı düşünülerek kişiye özel geliştirildi. Yani sistem sizin sesinizi tanıyacak ve sizin dışınızda birisi komut verse dahi işlemi yapmayacak.

Google Home sahibi olmak için BURADAKİ WEB SAYFASI üzerinden mail adresiniz ile kayıt olmanız gerekiyor. Kayıt sonrası sisteme kaydedilen mail adresiniz ile sizinle iletişime geçilecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com