Kategoriler
Mobil

Google Pixel 2 Dar Çerçeve İle Geliyor

Yeni Google Pixel Telefonların Tasarımı Sızdırıldı

Taimen’in düzenlediği ikinci kuşak Pixel XL akıllı telefon hakkındaki ayrıntılar geçen ay açıklandı. Android Polis sayesinde şimdi yeni Pixel XL’in ilk ürünü ortaya çıktı. Bu, ön ve yuvarlatılmış köşelerde büyük bir 6 inç LG yapımı AMOLED ekran gösteriyor. Rapor kavisli bir ekrana benziyor olsa da ekranın düz olduğu belirtiliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Arkada cam penceresi azaltılmış. Böylece parmak izi sensörü camın dışında kalmış. Arka bölümün alt kısmında da bir Google logosu var. Yeni Pixel XL, HTC U11’e benzer “sıkılabilir” bir çerçeveye sahip olacak ve böylece telefonu etkinleştirmek için sıkabilirsiniz. Büyük kulaklık ızgarasının hoparlörü içerdiğinden emin değilim.

Etkili Tasarımı ile 2. Nesil Google Pixel Telefonlar

Daha önce söylentiler, 5.99 inç Quad HD AMOLED ekran, Snapdragon 835 Mobil chipset, 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama yönünde idi. Resimde tek bir kamera bulunuyor ve telefonun 3,5mm’lik ses çıkışıda mevcut.

Telefon, Pixel 2 XL veya başka bir isimle adlandırılabilir. İkinci nesil Pixel ve Pixel XL akıllı telefonlar, bu yılın ekim ayında Android 8.0 ‘O’ olarak duyurulacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com