Kategoriler
Mobil

Google Pixel 2’nin Yeni Görüntüleri Geldi

Yeni Pixel Telefonda Kulaklık Girişi Olmayacak mı?

Google bu yıl Pixel akıllı telefonlarının halefini tanıtacak. Zaten her iki telefonun görüntülerini de görmüştük. Geçen yılki Pixel’in halefinin yeni görüntüleri ortaya çıktı. VentureBeat’e göre, Wallee’in kod adı verilen telefonun 3.5mm kulaklık girişi bulunmayacak, öne bakan stereo hoparlörler gelecek ve HTC tarafından üretilecek, ancak Pixel XL halefi LG tarafından yapılacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Arkada cam penceresi azaltıldı, böylece önceki görüntülerde görüldüğü gibi parmak izi sensörü camın dışındaydı. Bu, telefonun HTC U11’e benzer “sıkılabilir” bir çerçeveye sahip olacağını söyleyen daha önceki söylentileri teyit ediyor. Böylece ahizeyi etkileşime sokmak için sıkabilirsiniz.

Bazı Sızıntı Özellikleri

Çiftli arka kameralarla birlikte verilen çoğu amiral gemisinin aksine, resimde telefon için tek bir kamera bulunuyor. Aynı zamanda Samsung Galaxy S8 ve LG G6 gibi diğer amiral gemilerine kıyasla cephedeki geniş çerçeveleri gösteriyor. Daha önce söylentiler Snapdragon 836 yonga seti, 4 GB RAM ve 2017 piksel telefonlar için 128 GB dahili depolama olduğunu ortaya koydu.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com