Kategoriler
Mobil

Google Pixel C Tablet Özellikleri ve Fiyatı

Android Google Tablet

Google, beklenenin aksine Chrome OS işletim sistemli değil Android işletim sistemine sahip yeni tabletini çıkardı. İsmi ise Google Pixel C. Bu tablette ilk dikkat çeken özellik USB Type C portuna sahip olması. Bu portun özelliği hem veri akışı hemde güç akışı sağlayabiliyor olması. Apple’ın iPad Pro tabletine rakip olarak görülen bu tabletin ekranı 10.2 büyüklüğünde. 2560×1080 piksel ekran çözünürlüğüne sahip bu tabletin piksel yoğunluğu ise 308 ppi.

Sponsorlu Bağlantılar

Nvidia İle İşbirliği

Google, işlemci konusunda da beklenildiği gibi davranmadı ve yonga seti olarak Nvidia kullandı. Bu tablette kullanılan işlemci 4 çekirdekli Nvidia X1. Bu tablette ayrıca 3 GB ram, ve Maxwell marka grafik işlemcisi mevcut. İşletim sistemi olarak ise doğrudan Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi kullanmış.

Bu tabletin dikkat çekici bir diğer özelliği ise klavyesi. Bu konu bize iPad Pro’yu akıllara getiriyor. Zira iPad Pro’da bir klavye ile gelmişti. Bu klavyeler alüminyum ve deri olarak iki model şeklinde tasarlanmış.

Google Pixel ve Nexus Telefonlara Android 8 Oreo Nasıl Kurulur?

Google Pixel C tablet1

Google Pixel C Fiyatı, Google Pixel C Klavye Fiyatı

Google, akıllı telefonlarında olduğu gibi bu tabletin de üretimini başka üreticilere yaptırmış. ABD’de satışa sunulan bu tabletin fiyatı 32 GB versiyonu 499 Dolar, 64 GB versiyonu ise 599 Dolar. Google, klavyeyi de ayrı bir ücret karşılığı satmakta. Klavyenin fiyatı ise 149 Dolar.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com