Kategoriler
Özel Yazılım

Google Pixel ve Nexus Telefonlara Android 8 Oreo Nasıl Kurulur?

Android 8.0 Oreo, Google Pixel ve Nexus Modelleri İçin Çıktı

Sözü verildiği üzere, arama motoru devi Google, dün Solar Eclipse ile çakışan Android Oreo olarak adlandırılan bir sonraki Android yinelemesinin adını duyurdu. Google, Android Oreo’yu, daha güçlü, daha güvenli ve daha hızlı yetenekler de dahil olmak üzere özelliklerini sergileyen bir dakika uzunluğundaki video ile tanıttı. Buna ek olarak Google, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player, Pixel C, Pixel ve Pixel XL gibi seçili Nexus ve Pixel cihazları için Android Oreo OTA güncellemesini kullanıma sunmaya başladı.

Sponsorlu Bağlantılar

Yukarıda bahsedilen cihazlardan herhangi birine sahipseniz Android Oreo’yu şimdi telefonunuza yükleyebilirsiniz. İşte burada yapmanız gereken şey ve Google OTA güncellemesini cihazınız için anında çıkartacaktır.

Google Pixel ve Nexus Modellere Android 8.0 Oreo Kurma

1 – Pixel veya Nexus cihazında kullanılan mevcut Gmail hesabınıza kaydolun.

2 – Giriş yaptıktan sonra aşağı kaydırın ve listeden cihazınıza bakın. Burada Nexus 5X telefon için işlem yapıldı.

3 – Nexus cihazını kaydetmek için dokunun ve “Cihaz kaydedildi. Cihazınız artık Android beta programının bir parçası!” şeklinde bir onaylama mesajı görürsünüz.

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi 5 Android 8 Oreo Özelliği

NOT: Bir sistem güncellemesi yakında cihazınıza sunulacaktır. Ayarlar> Hakkında> Sistem güncellemeleri bölümüne giderek bunu kontrol edebilirsiniz.

4 – Şimdi indirmeye başlayın ve biraz zaman alacağı için bitirmesine izin verin. İşlem tamamlandığında, sağ alt köşedeki ‘Yeniden Başlat ve Yükle’ düğmesine dokunun. Güncelleme boyutu cihaza göre değişir ve Nexus 5X için boyut yaklaşık 1 GB. Güncellemeyi yeni yüklemek istiyorsanız BURADAN el ile indirebilirsiniz.

Hayırlı olsun…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com