Kategoriler
İnternet

Google Play Filmler Artık Türkiye’de

Google Play’den Film İzleyin

Android platformu için oyun, uygulama ve e-kitap indirebileceğimiz Google Play’den artık filmde indirebilirsiniz. Türkiye’de hizmete açılmayan Google Play Filmler hizmeti artık ülkemizde yayında. Bu sayede izlemek istediğiniz filmleri ister kiralayın isterseniz satın alın. Fiyatlar ise oldukça uygun. Filmler 2.99 TL’den başlıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Yerli ve Yabancı Filmleri Uygun Fiyata Kiralama ve Satın Alma

En sevdiğiniz filmleri izlemek için artık internette site site dolaşıp aramak dönemi bitti. Google Play Film servisi ile istediğiniz filmi uygun fiyata ister kiralayın isterseniz satın alın. Ayrıca Google Play Film servisinin bir de uygulaması var. İsterseniz bu uygulamayı indirerek her daim telefonunuzda olsun. Uygulama hem Android hemde iOS platformu için yayında. Üstelik Chrome tarayıcı eklentisi de mevcut.

Android İçin Google Play Filmler Uygulamasını İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Google Play Filmler Uygulamasını İndir

Chrome İçin Google Play Filmler Eklentisi İndir

google play film Türkiye de

Düğün Dernek 2, Berlin Kaplanı, Recep İvedik serisi, Mucize gibi yerli filmlerin yanı sıra yabancı film, yeni çıkan filmler, belgeseller ve daha bir çok kategoride zengin bir film kütüphanesi var. Üstelik yarından itibaren 4.5G hızı ile bu filmleri sorun yaşamadan izleyeceksiniz.

NOT: EĞER “Play Filmler henüz ülkenizde kullanılamıyor.” UYARISI İLE KARŞILAŞIRSANIZ MERAK ETMEYİN. SADECE BİRAZ DA BEKLEYİN. ÇÜNKÜ YAKIN ZAMANDA BÜTÜN CİHAZLAR BU HİZMETTEN FAYDALANABİLECEKLER.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com