Kategoriler
Yazılım

Google’dan Mobil İçin Kişiselleştirilmiş Haber Akışı

Mobil Kullanıcıları İçin Yeni Bir Haber Akışı Deneyimi

Google, kişiselleştirilmiş makaleler, videolar ve diğer içeriklerden oluşan bir haber akışını sunuyor. Özet akışı, arama kutusunun altında görünür.

Sponsorlu Bağlantılar

Google yaptığı açıklamada spor haberleri, en iyi haber, çekici videolar, yeni müzik, haber okumak için hikayeler ve haber akışında daha fazlası gibi şeyleri içeren kartlar sunmak için makine öğrenme algoritmasını değiştirdiğini belirtti. Ayrıca yayın, bölgenizdeki ve dünyanın dört bir yanındaki trend olayları gösterecektir. Google daha kişiselleştirilmiş bir içerik sunmak için modellerinizden ve geçmişinizden bilgi alacak.

Ardından kullanıcılar Arama sonuçlarındaki konuları takip edebilecek. Film, spor takımları, favori gruplarınız veya müzik sanatçılarınız, ünlü kişiler ve daha pek çok şey de dahil olmak üzere belirli arama sonuçlarının yanında yeni bir “İzle” düğmesi eklendi. İzleme düğmesine dokunulduğunda, geçmişinizdeki bu konuyla ilgili güncellemeler ve hikayeler sunulmaya başlar.

Kişiye Özel Haber Akışı Deneyimi

Kullanıcılar, geçmişinizdeki konular hakkında daha bütünsel bir anlayışa sahip olmak için haber öyküleri ile ilgili bilgileri görebilirler. Haber akışındaki bir başlık, ilgi alanlarınızı öne ve ortama götürür. Bu konuyu tek bir dokunuşla Google’da aramanıza izin verir.

Yeni geçmiş deneyimi, Android (Pixel Launcher da dahil olmak üzere) ve iOS için Google uygulaması ile birlikte dünya genelinde önümüzdeki birkaç hafta içinde kullanıma sunulacak.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com