Kategoriler
Oyun

GTA 5 Redux Modu Ücretsiz Yayınlandı

GTA 5 İçin Yeni Bir Mod Daha

Oyun sektöründe uzun süredir lider olan ve büyük başarılara imza atan Grand Theft Auto yada kısaca GTA serisinin sonuncusu olan GTA 5 oyunu için şimdiye kadar birçok çalışma yapıldı. Bu çalışmaları kimi zaman resmi oyun geliştiricisi kimi zaman ise oyunun hayranları yaptı. Bunlara örnek Tofaş modu, Türkçe yama v.b. Şimdi ise yine bir mod ile GTA 5 yine bizlerle. Redux Modu isimli bu mod yine GTA 5 hayranlarından birisi tarafından geliştirildi ve oldukça kaliteli bir mod.

Sponsorlu Bağlantılar

Oyun Kalitesini Artıran Redux Modu

gta-5-redux-modu-ucretsiz-yayinlandi

Bundan tam 3 yıl önce piyasaya çıkan Grand Theft Auto V oyunu 3. yılında yeni bir mod ile karşımızda. Josh Romito tarafından yapılan bu mod ücretsiz olarak yayınlandı. Bir GTA hayranı olan Josh Romito, aylar süren çalışmasının ardından Redux isimli modu sonunda yayınladı.

GTA 5 Tofaş Modu İndir – Tofaş Yaması Nasıl Yüklenir?

GTA 5 Türkçe Yama İndir

PC İçin GTA 5 %100 Save

Redux modu ile oyunun grafik seviyesi, grafik özellikleri ve oyun kaplamaları kalitesi artırılmış. Diğer bir değişiklik arabalar toplama bir şekilde aktarılmış. Ayrıca oyundaki bir çok araba gerçek halleri ile değiştirilmiş. Redux Modu abartılı olmayan sade bir GTA modu. Ücretsiz olarak indireceğiniz bu modun boyutu 4 GB.

PC İçin Grand Theft Auto V (GTA 5) İndir

ÖNEMLİ: REDUX MODUNU YÜKLEMEDEN ÖNCE OYUN DOSYALARINIZIN YEDEĞİNİ ALMAYI UNUTMAYIN.

Sponsorlu Bağlantılar

GTA 5 Redux Modu Tanıtım Videosu

GTA 5 Redux Modu İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com