Kategoriler
Oyun Özel

GTA 5 Tofaş Modu İndir – Tofaş Yaması Nasıl Yüklenir?

GTA 5 Şahin ve Doğan Yaması

Bir yanda gelmiş geçmiş en çok oynanan ve satan GTA oyunu diğer yanda ülkemizde bir zamanların en çok sevilen, en çok yollarda gördüğümüz ve yıllara meydan okurcasına halen kullanılmaya devam edilen Tofaş arabası. İşte bu iki dev marka bir yerde. GTA 5 oyununda. Tofaş’ın Şahin ve Doğan modellerini GTA 5 oyununa ekleyerek gerçek hayatta yapmak isteyip de yapamadığınız her şeyi oyunda yapın. Modifiye etme, terör estirme, patinaj yapma, akrobatik hareketler yapma ve daha birçok şey… Bu mod GTA Türk ekibi tarafından hazırlanmıştır.

Sponsorlu Bağlantılar

GTA 5 Tofaş Yaması Nasıl Kurulur?

Tofaş modunu oyuna eklemek için birkaç işlem yapmak gerekiyor. Ama şunu asla unutmayın. Tofaş modu GTA 5’in resmi bir modu değil. Dolayısıyla özellikle orjinal GTA 5 oyununa sahip olanlar sunucu tarafından banlanabilirler. Bu nedenle dosyalarınızı mutlaka ve mutlaka yedekleyin.

gta5 tofaş modu-1

Tofaş Modunu indirdikten sonra dosyanızı winrar’dan çıkartın. İçindeki dosyaları da bilgisayarınızda aşağıda bahsettiğimiz yerlerde kopyalayın.

  • premier.yft, premier.ytd, premier_hi.yft dosyalarını x64e.rpf\levels\gta 5\vehicles.rpf konumuna,
  • prem_exhaust1_mod.yft, prem_exhaust2_mod.yft, prem_skirt_f_mod.yft prem_skirt_mod.yft, prem_spoiler_mod.yft dosyalarını x64i.rpf\levels\gta 5\vehiclemods\premier_mods.rpf konumuna,
  • Aracının arkadan çekişli olmasını isteyenler handling.meta dosyasını update\update.rpf\common\data konumuna
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com