Kategoriler
Oyun Özel

GTA 5 Türkçe Yama İndir

Uzun Süre Sonra GTA 5 PC’de

2013 yılında en çok beklenen oyunlardan olan ve ilk olarak 2013 yılının son çeyreğinde sadece XBox 360 ve PlayStation 3 platformların için çıkan GTA 5 oyunu 2014 yılının sonlarında bu kez PlayStation 4 ve XBox One platformları için çıktı. Uzun süre PC platformu içinde çıkması beklenen ve bu konuda uzun uzun eleştirilen GTA 5 yapımcısı Rockstar Games sonunda yaklaşık 1.5 ay (14 Nisan 2015) önce PC platformu içinde satışa sunuldu.

Sponsorlu Bağlantılar

GTA 5’i Türkçe Oynayın

Bilgisayar platformları için yaklaşık 2 yıl bekleyen GTA 5 hayranlarının bekleyişi yaklaşık 1.5 ay önce sona erdi. Dünyanın 4 bir yanında olduğu gibi ülkemizde de GTA 5 hayranları mevcut. Bu haberimiz de Türkçe GTA 5 isteyenler için. Artık GTA 5 oyununu Türkçe oynayabileceksiniz. GTATurk.com ekibi GTA 5 oyununu %100 Türkçe’ye çevirdi. Artık sadece oyunu oynamayacaksınız. Aynı zamanda oyunun hikayesini de anlayacaksınız.

gta 5 Türkçe yama

GTA 5 Türkçe Yama Nasıl Kuruluyor?

GTa 5 Türkçe yamayı kurmak için talimatları izlemeniz yeterli. Yönlendirileceğiniz sayfada indirmeniz gereken dosyayı, yamayı nasıl kuracağınız ve diğer bilgileri bulabilirsiniz.

GTA 5 Türkçe Yama İndir

İyi Eğlenceler…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com