Kategoriler
Ne & Nasıl

HiKing A10 Format Atma

HiKing A10 Nasıl Format Atılır?

Her formattan önce yapmanız gerekenler;

Sponsorlu Bağlantılar

1 – Verilerinizi yedekleyin.

2 – Şarjınız en az %25-30 civarında olsun

3 – Format işlemi sırasında asla müdahale etmeyin.

Her Android işletim sistemli telefonlarda olduğu gibi HiKing A10 akıllı telefona format atmanın da iki yolu var. Bunlardan birisi menü üzerinden format atmak. Bunun için öncelikle “Ayarlar>Yedekle ve sıfırla>Fabrika verilerini sıfırla>Telefonu sıfırla>Herşeyi sil” yolunu izleyin. Artık format işlemi başlayacaktır. Hiçbir şekilde telefona müdahale etmeyin. Aksi taktirde telefonunuz bir daha açılmayabilir.

HiKing A10 telefona format atmanın diğer bir yolu ise tuşları kullanarak format atmak. Bu format türü genellikle desen kilidi, şifre unutulduğunda kullanılır. Bunun için Güç tuşuna ve ses açma tuşlarına birlikte basın. Ekrana yazılar gelene kadar tuşlara basmaya devam edin. Karşınıza çıkan menüde ses açma tuşunu seçenekler arasında gezinmek ses kısma tuşunu ise onay için kullanacaksınız.

HiKing A10 format atma

Ses açma tuşu ile “Recovery Mode” seçeneği üzerine gelin ve ses kısma tuşu ile onaylayın. Sonrasında ekrana yatmış bir Android robot çıkacaktır. Bu ekranda güç tuşuna bir defa basın. Böylece menüler çıkacaktır.

Kurtarma modu ekranında karşınıza çıkan menülerden “wipe data/factory reset” yazısı üzerine ses kısma tuşu ile gelin ve ses açma tuşuna basarak “OK” deyin. Daha sonra karşınıza çıkan ekrandaki seçeneklerden “Yes — delete all user data” yazısı üzerine ses kısma tuşu ile gelin ve ses açma tuşu ile “OK” deyin. Ekranda “Siliniyor” şeklinde bir yazı belirecektir. İşlem bittikten sonra telefonunuz sıfırlanıyor ama bazı çakışmaların önüne geçmek için karşınıza çıkan ekranda “wipe cache partition” seçeneği üzerine ses kısma tuşu ile gelip ses açma tuşuna basın. Bu işlem de bittikten sonra telefonu açmak için kurtarma modu ekranındaki “reboot system now” yazısı üzerine gelip ses açma tuşuna basın. İşlem bittikten sonra kurulum ekranı açılacaktır. Artık telefonunuzu kendinize göre kurabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com