Kategoriler
Yazılım

Hızlı ve Kolay Bir Şekilde Video Yapma

Kolayca Kendi Videolarınızı Yapın

Bu yazıda açıklama öğeleri ile gerçek fikirleriniz hakkında cazip bir video oluşturabilmenizi sağlayan mysimpleshow programı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Öğrenci, öğretmen ya da çalışan olun hiç önemli değil. Kişisel karmaşık düşüncelerinizi çok kolay bir şekilde sunmanıza yardımcı olacak faydalı bir programdan bahsedeceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Mysimpleshow Programını Keşfetmek

Kullanıcıların fikirlerini basit bir şekilde izleyicilerine ulaştırmasına yardımcı olan ücretsiz (ücretli versiyonlar da var) bir yazılımdır. Böylece insanlar her şeyi fazla çaba harcamadan anlayabilirler. Kullanıcılar açıklayıcı harika videolar oluşturmak için komut dosyalarını kullanabilirler. Bazı özelliklere geçmeden önce nasıl çalıştığını açıklayalım. Böylece herkes daha fazla fikir sahibi olabilir.

Mysimpleshow Nasıl Kullanılır?

Her şeyden önce resmi web sitesinde bir hesap oluşturmanız gerekir. Bundan sonra aşağıdaki ana ekranda bir göz atın.

Yeni bir proje ile başlayın (Yeni bir video seçeneği oluşturun). Bundan sonra aşağıdaki ekranı alacaksınız. Yazma Komut Dosyası veya PPT Yükle seçeneği arasından seçim yapabilirsiniz. Artık komut dosyası seçeneğini belirledik.

Bundan sonra bir video oluşturmak için dört adımı tamamlamanız gerekir. Öncelikle, hikayeniz için bir şablon seçmeniz gerekir. Şablonu seçtikten sonra içeriği yazmak zorunda olduğunuz aşağıdaki ekranı alacaksınız. Bazı kelimeleri yazarak birkaç soruya cevap vermelisiniz ve mysimpleshow bunu kullanarak anahtar kelimeler çıkaracak ve bu anahtar kelimeler üzerinde çalışacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bundan sonra videonuz için çeşitli görsel öğeler seçebileceğiniz görsel bölümlere geçmeniz gerekiyor. Kendi grafiklerini yükleyebildiğin için aynı grafiklerle gidebilirsin. Sonraki adımda videonuzun sesini seçebilirsiniz. Siteden seçim yapabilir veya kendi sesinizi yükleyebilirsiniz. Bundan sonra daha pek çok fikir için çeşitli şeyleri de düzenleyebilirsiniz.

Fotoğraflardan Video Yapma Sitesi

Videonuz birkaç dakika içinde hazır olacak. Videonuzu çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde doğrudan paylaşabilir veya videonuzu doğrudan videonuza doğrudan sisteminize indirebilirsiniz.

Mysimpleshow Bazı Özellikleri

  • Kullanıcılar video için içerik yazarak veya ppt dosyasını yükleyerek açıklayan bir video oluşturabilirler. mysimpleshow otomatik olarak ppt’ten kelimeleri çıkaracaktır.
  • Kullanıcılar mevcut şablonların büyük bir listesinden videolarının şablonlarını seçebilir. Profesyonel, Eğitimsel v.b. şablonlar mevcuttur.
  • Kullanıcılar PPT’lerini yükleyebilir veya doğrudan veri yazabilir.
  • Kullanıcılar kendi görsellerini yükleyebilir veya videolar oluştururken mevcut görselleri kullanabilirler.
  • Kullanıcılar videolarının sesini seçebilir ve font tiplerini veya video hızını ayarlayabilirler.

Mysimpleshow Artıları

  • Çok hızlı ve basit bir şekilde video oluşturma.
  • İnanılmaz hikaye cetvel şablonları video oluşturma deneyimini pürüzsüz hale getiriyor.
  • Anahtar kelimeler çıkarır ve bu anahtar kelimelere göre ilgili görseller oluşturur.
  • Kullanıcılar kendi ppt’lerini onunla birlikte kullanabilir.
  • Ses, görsel v.b. özelleştirme seçenekleri video yapma deneyimini daha sorunsuz hale getiriyor.

Mysimpleshow Eksileri

  • Dikkat ettiğimiz tek sonuç mysimpleshow hizmeti yalnızca web sitesinde mevcut. Resmi bir masaüstü programı ya da mobil uygulaması yok.

Mysimpleshow Resmi İnternet Sitesi İçin Tıklayın

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com